Home

VESTI

BUČ KESIDI 31. avgusta u Nišu!

No Comments Koncerti Vesti

Regionalno popularni levoruki disko-pop-elektro-boj bend Buč Kesidi nastupiće u subotu, 31. avgusta, na velikom samostalnom koncertu u Dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini. Bend se vraća u Niš posle dve godine i unapred rasprodatog koncerta za koji se danima tražila karta više.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj ceni od 1.500 dinara za prvi kontigent ulaznica na svim prodajnim mestima Tickets, kao i online na linku https://tickets.rs/event/buc_kesidi_13997 

Sastav Buč Kesidi će nastupiti u niškoj Banovini u organizaciji producentske kuće Long Play i Kontra Rights. Ovaj pančevački dvojac, koji čine gitarista i vokal Luka Racić i bubnjar i vokal Zoran Zarubica, posle dve godine se vraća u Niš, grad koji predstavlja jedno od njihovih najvećih uporišta od početka karijere. To potvrđuje činjenica da je njihov prethodni nastup u Banovini nominovan za koncert godine na regionalnoj ceremoniji MAC Awards.

Bend u Niš dolazi posle velike regionalne turneje, u okviru koje su rasprodali stadione Šalata u Zagrebu i Tašmajdan u Beogradu, Spens u Novom Sadu, 7 koncerata za redom u zagrebačkom Saxu, ljubljansku Kino Šišku i mnoge druge koncertne prostore širom regiona. Upravo sa koncerta na Tašmajdanu bend je nedavno objavio i live album koji možete naći na svim streaming servisima.

Radujemo se koncertu u Nišu, gradu koji zauzima posebno mesto u našim srcima otkad smo počeli da sviramo. Publika će imati priliku, pored poznatih, da čuje i nove pesme. Potrudićemo se da nadmašimo prethodne koncerte koje smo već održali u Banovini” izjavili su Zoran i Luka povodom novog dolaska u Niš. 

Nema sumnje da će ponovo, kao i na svakom njihovom nastupu, euforiju, baš u skladu sa nazivom njihovog drugog albuma iz 2019. koji ih je lansirao u zvezde, izazvati numere “Nema ljubavi u klubu”, “TIHO”, “Đuskanje ne pomaže”, “Subota”, “Nedelja ujutru” i druge, kao i materijal sa prvenca “Posesivno-ospulsivni hospul” (2016) koji je jasno nagovestio njihov potencijal. Luka i Zoran najavljuju treći album, a pesme “Curimo po asfaltu”, “Skupi snagu” i “Trebaš mi” sa novog albuma se već uveliko pevaju u glas na koncertima.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).  

Foto: Promo Long Play

 

Tags: