Home

VESTI

BRKOVI nastupaju 30. avgusta u Nišu!

No Comments Koncerti Vesti

Pank-folk legende Brkovi održaće koncert u petak, 30. avgusta u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), u organizaciji producentske kuće Long Play. 

Šemso 69 i ekipa će pred vatrenim fanovima u Nišu nastupiti u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja benda, ali i 15 godina od objavljivanja prvog albuma „PunkFolkWelness“, te 10 od četvrtog albuma „Pizda materina“.

Sa prošlogodišnjeg, osmog studijskog albuma „Krvava novčanica“ izdvojili su se hitovi „Više ni pankeri ne slušaju pank“, „Bauštela“, „Govno“, „A kada padne noć“, te su i oni na koncertima ravnopravno našli mesto uz stare favorite, rasturačke „Hormon sreće“, „Tolerancija“, „Nisam ja za tebe“, „Kurvo prokleta“, „Mala“, „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“… To je garancija da će i u Banovini sve proteći uz šutke, gromoglasno pevanje, a duhovite opaske koje Šemso sipa na svakom koncertu, sasvim sigurno, neće izostati ni ovoga puta. 

„Ne pamtim kada nam je iz nekog grada pisala tolika masa ljudi i pitala, da ne kažem zahtevala od nas da dođemo u Niš. I, evo, napokon sa veseljem mogu da kažem – Brkovi, 30.08, dvorište Banovine, vidimo se svi tamo“, radosno najavljuje Šemso.

Ulaznice za koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini koštaju u promotivnom periodu 1.500

dinara (limitiran broj karata!), regularna pretprodajna cena će biti 1.800 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara!

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži Ticket Vision, a omogućena je i online kupovina karata putem linka https://tickets.rs/event/brkovi_13453 

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).  

Foto: Long Play promo

 

Tags: