Home

VESTI

Brejchin „In Concert” show oduševio hiljade fanova u Nemačkoj, 4. novembra u Beogradu!

No Comments EXIT Najave Vesti

Ekskluzivna „In Concert” turneja Borisa Brejche, izvođača koji je redefinisao tehno i napravio sopstveni žanr – high tech minimal, ne prestaje da oduševljava na hiljade fanova širom Evrope, a 4. novembra stiže i u Beograd. Prethodni vikend obeležili su spektakularni nastupi u Kolnu i Minhenu, gde je, uz neverovatnu atmosferu, Brejcha još jednom pokazao koliko čvrstu vezu ima sa svojom publikom. Borisov izlazak u masu, davanje autograma i srdačni zagrljaji sa fanovima postali su važan deo svakog njegovog nastupa. 

U Minhenu su mu se na sceni pridružile i gumene patke, koje su sada već dobro prepoznatljiv potez maskiranog DJ-a. Naime, sa prvim bitovima trake „I want you”, koju je Brejcha napravio u saradnji sa svojom muzom i devojkom Ginger pojavljuju se velike gumene patke, kao deo scenografije ili u vidu malih suvenira koje deli publici. 

Fantastičan audio-vizuelni „In Concert” show Borisa Brejche 4. novembra stiže i u našu prestonicu, u Glavni hangar Luke Beograd. Ovaj spektakl, organizovan u saradnji Exita sa Blenderom, Beograd će staviti rame uz rame sa Berlinom, Londonom, Madridom, Lisabonom, Pragom i drugim velikim evropskim centrima koji će ove jeseni ugostiti jednog od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice. Uz njega u prestonicu dolaze i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng SeriousAnn Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer live.  

Glavnim hangarom odjeknuće trake sa Brejchinog desetog studijskog albuma „Never Stop Dancing koji se našao u top 50 albuma na prošlogodišnjoj listi DJ Mag-a, ali i njegovo najnovije izdanje „Club vibes part 3”, koje je objavljeno krajem septembra. Pesme sa trećeg po redu „Club vibes” izdanja „In the Shadows”, i „Schwarz”, apsolutni su ulazak u anderground svet i svojevrsna igra Brejche sa tamom, senkama i bitovima koji mame na ples. 

Obožavatelji Brejchu mogu sresti i u Metaverse-u, od kada je u saradnji sa NFT inkubatorom „ArtAtak”  kreirao kolekciju NFT-ova i jedinstveni Boris Brejcha MetaWorld, koji će premijerno biti na aukciji 10. novembra. Iz kolekcije se posebno izdvojio NFT „Lifetime Pass”, koji će obezbediti doživotni pristup svim „In Concert” događajima širom sveta za svega 200 vlasnika ovog tokena. 

 

Budući da je ovo jedina prilika da se superpopularni Brejcha čuje uživo u regionu u narednih godinu dana, ogromno interesovanje za ovaj audio-vizuelni spektakl ne jenjava. Trenutno je u ponudi nova ograničena količina ulaznica po promotivnoj ceni od 1.990 dinara i 3.490 dinara za VIP dostupna do danas do kraja dana ili do isteka zaliha. Ulaznice su mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online

 

Tags: ,