Home

VESTI

Odluka o načinu izbora pobednika nagradnog takmičenja

No Comments Uncategorized

 

Udruženje Adhoc organizuje nagradno tamičenje.

 

Koncept takmičenja:

 

1. Nagradno takmičenje počinje 6.07.2015. godine i traje do 9.07.2015. godine u 16h.

 

2. U takmičenju mogu učestvovati samo punoletne osobe.

 

3. Svaki pojedinac koji se prijavi na takmičenje potrebno je da tačno odgovori na postavljena nagradna pitanja, kao i da pošalje najzanimljiviji odgovor na pitanje „Zašto želite da idete na EXIT Avanturu?“.

 

4. Svi učesnici koje pokažu svoje znanje o festivalima i tačno odgovore na nagradna pitanja, ulaze u uži krug za dobijanje nagrade. Sledeći korak je da pošalju najzanimljiviji odgovor na pitanje „Zašto želite da idete na EXIT Avanturu?“ i oduševe naš žiri.

 

5. Pobednika takmičenja će izabrati komisija od 4 člana, koju čine članovi Udruženja Adhoc. Članovi komisije su: Ivan Tanasković, Predsednih udruženja, Marina Bugarčić, Član udruženja, Aleksandar Dejanović, Član udruženja i Slobodan Janković, Član udruženja.

 

6. Nagrade su  „ULAZNICE ZA EXIT i SEA DANCE FESTIVAL“ za dvoje korisnika. Svaki od dobitnika dobija po jednu četvorodnevnu ulaznicu za oba festivala. Pobednici će moći da iskoriste vaučer odmah po završetku takmičenja.

 

7. Proglasavanje pobednika biće objavljeno 9.07.2015. putem zvanicnih kanala muzičkog magazine Clubbing.rs u koje spadaju Facebook Fun page, Instagram i Twitter profil.

 

8. Pobedniku ce nagrada biti uručena odmah po završetku takmičenja 9.07.2015. godine u Novom Sadu.

 

 

U Beogradu, dana 6.07.2015.