Home

VESTI

Marketing

No Comments Uncategorized

 

 

Sponzori

 

Clubbing.rs postoji na srpskom internetu od 17. oktobra 2007. godine i sada zauzima jednu od vodećih pozicija u oblasti elektronske muzike i urbane kulture Balkana.

Clubbing.rs je danas broj 1 izvor muzičkih informacija, informacija o noćnom zivotu i urbanoj kulturi u Srbiji.

Clubbing.rs tim čine profesionalci različitih profila. Svojim korisnicima omogućava da uvek budu u toku sa svim najnovijim muzičkim dešavanjima u Srbiji i na Balkanu prvenstveno, ali i u svetu, najpre kroz dnevne vesti i najave dešavanja, ali i putem fotografija, video klipova, intervjua, izveštaja i dnevnog kalendara dešavanja.

Proteklih 4 godine bili smo zvanična medijska podrška više od 100 muzičkih i filmskih festivala, zatim kulturnih i sportskih manifestacija, kao i na preko 200 koncerata i pojedinačnih nastupa najpoznatijih svetskih DJ-eva. Preko našeg sajta podeljeno je više od 10.000 besplatnih ulaznica za razna muzička, filmska i kulturna dešavanja.

 

Cene i uslove oglašavanja, ali i ostale detalje vezane za marketing sektor na Muzičkom internet magazinu Clubbing.rs, možete pronaći u našem Media Kit-u.

 

 

 MediaKit Download

 

 

Ukoliko imate dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

           

Udruženje građana "AdHoc"
Aleksinačkih Rudara 37a/17
11070 Novi Beograd
PIB: 106967851
Matični broj: 28037171
 

 

Merima Krstić

PR
+381.65.42.48.162
[email protected] 
 
 
 
Vibe yourself -  Clubbing.rs
 
 
 

Kompenzacije i razmenu bannera razmatramo na upit. Za vaše predloge i želje, eventualna pitanja i dodatne informacije slobodno nam se obratite putem emaila:  marketing [at] clubbing.rs

 

 

Hvala na ukazanom poverenju,
Urbani muzički magazin Clubbing.rs