Home

VESTI

Grab Your Beat

No Comments Organizacije

Grab Your BeatOrganizacija postoji od 2009. godne, kada su njih trojica tada promovisali elektronsku muziku u Čačku i okolini, kao i određjen broj ljudi koji je uključen u organizaciju muzičkih događaja.

U zimskoj sezoni 2010/2011 Grab Your Beat dobija svoju prvu rezidenturu u clubu Velvet u Čačku, a pored toga nastupali su klubovima: Legura Bar, Sotto Sopra Bar, Bilabong, Abosolut Bar, Galerija, Maestro itd.

 

Ovog leta Grab Your Beat je otvorio HappyNoviSad stage na sada već veoma prestižnom festivalu u čitavoj Evropi, EXIT festivalu, kao podrška Pleasurecraft-u, Kink-u, Cosmic Trg-u, i to im je najveći uspeh do sada. Nakon Exita nastupali su na MTV Love Festivalu u Vrnjačkoj Banji sa Silnicon Soul, Gramophongie, Disko Zoo i drugi, Pored toga radili su i na 216 Design Fest-u, Green Fest-u, Tuborg Cold Shot karavanu itd.

 

 

 Grab Your Beat

Grab Your Beat

 
 
Ova mlada ekipa je za nepunih godinu dana aktivnog rada sa svojim energičnim Tech-House setovima uspela da osvoji publiku ovog muzičkog pravca u Čačku, Kraljevu, Kragujevcu i okolini, a sve kvalitetnijim setovima prodobijaju pažnju i starijih kolega. Trenutno su rezidenti cluba Velvet u Cacku i cluba Galerija u Kraljevu.

Napominjemo da je Grab Your Beat jedan od članova Unije DJ-ejeva Grada Čačka koji je oformljen ove godine radi podizanja i podsticanja kulture obrazovanja obožavalaca elektronske muzike na što veći nivo u ovom delu Srbije .

Grab your beat je organizacija koju čine 3 člana
DJ Tall / Vrnjačka Banja
DJ Soulman / Čačak
DJ Valter Brus / Čačak