Home

VESTI

Zemlja Gruva i Lejdi Jelena kao podrska Nouvelle Vague!

No Comments Obaveštenja

Zemlja Gruva i Lejdi Jelena kao podrska Nouvelle Vague!Francuskom sastavu Nouvelle Vague, koji će 7. aprila održati koncert u beogradskoj Beko hali, domaću podršku pružiće Lady Jelena i Zemlja Gruva.

Zemlja Gruva na domaćoj sceni postoji pune četiri godine a debi album “WTF is gruvlend?“ besplatno je preuzet sa njihovog sajta preko 25.000 puta. Njihov najveći hit „Najlepše želje“ i posle dve godine na redovnim je radijskim ali i klupskim plejlistama.

 

Zemlja Gruva broji 15 stalnih članova, muzičara koji na domaćoj sceni rade već deset godina. MC Milovan, Constracta i Zoe Kidah imaju reputaciju iskusnih muzičara, kvalifikovanih da sa publikom razmenjuju samo dobru energiju.

 

Lady Jelena je mlada kantautorka iz Beograda koja je pažnju javnosti zadobila zahvaljujući pesmi eksplicitnog teksta „Nikola“ koja ima preko pola miliona pregleda na Youtube stranici. Jelena Petošević se muzikom bavi tri a ima 28 godina i posle školovanja u Londonu, trenutno sprema svoj prvi album u Srbiji.

 

 

 Zemlja Gruva i Lejdi Jelena kao podrska Nouvelle Vague!

Zemlja Gruva

 

 

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa – TC Ušće (info pult). Blagajne: Beogradska arena, Dom Sindikata, Bilet Centar Trg Republike, Dom Omladine ali i putem sajta www.tickets.rs . Cena karte je 1600 RSD. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe po ceni od 1800 RSD.

Nouvelle Vague u Beograd dolaze sa muzičko-scenskim performansom “Dawn Of Innocence” koji je osmislio francuski dizajner i kostimograf – Žan Šarl de Kastelbažak.