Home

VESTI

Webfest: Glasajte za Clubbing.rs!

No Comments Obaveštenja

Webfest: Glasajte za Clubbing.rs!Poštovani prijatelji, clubberi i slučajni prolaznici…  Počelo je glasanje za WebFest.ME 2011 nagrade, pa Vas pozivamo da podržite muzički magazin Clubbing.rs i glasate za nas. To možete učiniti OVDE. Hvala!

 

Ovo je idealna prilika da se dokažemo kao jedna jaka zajednica, zajednica koja gura napred.

 

Web Fest .ME takmičenje je podeljeno u dva dela: prijavljivanje i glasnje.

 

Webfest: Glasajte za Clubbing.rs!
 

Prijave za ovogodišnji festival počele su 5. septembra u 00:00 časova i trajaće još pet dana, do 19. oktobra 2011. u 23:59 časova. Takmičenje za najbolji Web sajt/projekat se održava na sajtovima www.nadlanu.com, uz čiju tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma, kao i na zvaničnom sajtu festivala www.webfest.me. Svi zainteresovani će moći da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festivala, koji će dodeljivati javnost, glasanjem.

Glasanje počinje 20. oktobra u 12:00 časova i traje do 10. novembra u 23:59 časova.

 

 

WebFest.Me takmičenje - Još 5 dana za prijavu sajtova

WebFest.Me takmičenje – Još 5 dana za prijavu sajtova

 

Pored publike, žiri će glasati u devetnaest različitih kategorija i dodeliće Grand Prix festivala po mišljenju žirija. Članovi žirija Web Fest-a će, kao i prethodnih godina, biti vodeći ljudi iz sfere rada na internetu – kreativci, programeri, poslovni ljudi, uticajni blogeri i ostali koji definišu ovaj interaktivni medij.

Detaljnije informacije o celokupnom festivalu možete naći na internet adresi: www.webfest.me