Home

VESTI

Srećna Nova godina i Božićni praznici!

No Comments Obaveštenja

Srećna Nova godina i Božićni praznici!

Rado ćemo se sećati 2011. godine koja nam je donela toliko novih koncerata, vrhunskih muzičara, odličnih žurki… Upoznali smo odlične ljude, provodili se, oborili svoje rekorde i prevazišli očekivanja. Najbolji poklon.

 

Vama želimo da nastavite da nas unapređujete svojim predlozima i zahtevima, ali i da nam ostanete tako nasmejani, vedri i raspoloželi za party u svakom trenutku.

 

Ove godine imamo mnogo toga da pamtimo… Počev od Guitar Art Festivala, koji nam je doveo vrhunsku umetnike, Dancing City-a i najboljim koreografima na svetu, Exit festival i mnogo i predugo očekivanih muzičara, kao i brdo domaćih muzičkih festivala :)))) Tu su svakako koncerti FatBoy Slima, Laurent Garniera, pa zatim Sade i Jean Michel Jarre.

 

Kao što već znate, prošle godine smo pokrenuli kampanju za promociju domaćih muzičkih festivala, a to ćemo ove godine još i unaprediti. Kada smo osetili što nam muzička Srbija može pružiti, oduševili smo se 🙂

 

Želimo Vam pregršt novih i šašavo-kreativnih festivala, konkursa i takmičenja. Brdo ulaznica sa naše strane je već zagarantovano 😉

 

 

  Srećna Nova godina i Božićni praznici!
Srećna Nova godina i Božićni praznici!