Home

VESTI

Vodimo vas u KC Peron Savamala za Doček 2014.

No Comments Nova godina

Vodimo vas u KC Peron Savamala za Doček 2014.Peron Savamala vas sa punim srcem i širokim osmehom poziva na NAJRAZDRAGANIJU NOVOGODIŠNJU ŽURKU u gradu!
 
Za muziku će biti zaduženi vaši omiljeni rezidenti kluba: Ognjen Krstić i Marko Gangbanger uz jako pojačanje, Uroša Milovanovića – Studio B . Tokom večeri ovaj trojac će prošarati kroz najplesnije hitove svih dragih nam žanrova.

 

Obećavaju setove kojima će se pobrinuti da veče dobije neophodan zalet i održi ludački tempo koji je moguć samo u novogodišnjoj noći 😉 . Ovaj tim kad se sklopi provod je zagarantovan, muzika dobitna, a ples ne staje do jutra!

   

Posebno ukrašen prostor Perona će zablistati za novogodišnju noć! Broj karata će biti strogo ograničen sa ciljem da se izbegne neprijatna gužva, s'toga ne oklevajte već hitro delajte!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u KC GRAD-u.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – KC PERON SAVAMALA".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Duruštvanca koja među najbržima dođu do karata (6 i više vezanih) očuekuje sledeće: Mesto za vašu ekipu će biti REZERVISANO na nekom od pultova i stolova + svaka ekipa dobija besplatnu FLAŠU ŠAMPANJCA koja će vas čekati ohlađena i spremna za proslavu a koju ćete moći podići na šanku malo pre ponoći ;)))

 

 

 Doček 2014. u KC Peron Savamala

Doček 2014. u KC Peron Savamala

 

 

Organizuj svoju ekipu i pohitajte!

Prvih 70 karata, promo cena: 1600din.
Glavna cena karte: 2000din.
Poslednjih 70 karata: 2400din.

Sve informacije o prodaji karata i rezervacijama za veća društva možete dobiti na 062230017.

 

Radno vreme kluba PERON SAVAMALA varira u zavisnosti od rasporeda programa.

 

Više informacija na www.facebook.com/peron.savamala.page.

Braće Krsmanović 12, 11000 Beograd

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}