Home

VESTI

Vodimo vas na “STARGATE 12” NY event

No Comments Nova godina

Vodimo vas na "STARGATE 12"Tradicionalno, Stargate doček Nove godine jedan je od najtraženijih i najposećenijih dočeka u prestonici svake godine. Ove godine, stvari postaju drugačije jer Stargate prelazi na novi nivo.

Stargate 12 ove godine biće održan na splavu Kolos (ispod Brankovog mosta, na novobeogradskoj strani). 31. decembra sve počinje u 21h i traje do ranih jutarnjih sati a line up za ispraćaj 2012. godine izgleda ovako…

 

 

Line up:

BIZARRE CONTACT
XEROX & ILLUMINATION
BLACK & WHITE
VERTICAL MODE

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – STARGATE12".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Za domaću podršku ove godine biće zaduženi Aquapipe, Sivi  i Albert.

Ulaznice možete nabaviti putem EVENTIM prodajnih mesta širom Srbije ili naručiti online preko sajta www.eventim.rs po ceni od 1490 dinara.

 

 

 Stargate 12 NY event

Stargate 12 NY event

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}