Home

VESTI

Vodimo vas na Širom Zatvorenih Očiju

No Comments Nova godina

Širom Zatvorenih Očiju 2012 Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će dve čuvene beogradske novogodišnje žurke, žurka u Šafarikovoj i Širom zatvorenih očiju, ove godine po prvi put biti integrisane u jednu.

Dakle, Širom zatvorenih očiju menja lokaciju, ali tradicionalno i ove godine posetioce uvodi u novu, 2012. godinu. Čekamo vas u Šafarikovoj ulici, u Rezidenciji Kneza Pavla, na najluđem novogodišnjem provodu pod maskama!

 

Ove godine, na dva stejdža, MTV FUSION i INCOGNITO RETRO očekuju Vas:

PeDJa Sound, Damjan Eltech feat Sajsi MC, DJ Gagi Kabadajić, DJ Nicola Paunović, Zoran Ćumura, Biljana Cincarević, Ivana Konstantinović…

Cena karte je od 1700 do 3200 RSD. U cenu karte uračunato je 10 kupona za piće i garderoba.

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NY Širom Zatvorenih Očiju 2012".

Rok za slanje mailova je do 28. decembra do 20h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i SMS porukom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Karte možete kupiti na sledećim prodajnim mestima:

U našim kancelarijama, Kosovska 51 , Kuća u dvorištu, 15-21h
011.32.24.824, 062.221.999, 065.35.35.300

Blagajna Beogradske Arene, Bilet Centar   

 

 

 Širom Zatvorenih Očiju 2012

Širom Zatvorenih Očiju 2012

 

 
Da podsetimo, već šest godina događaj "Širom zatvorenih očiju" je prepoznatljiv u novogodišnjoj noći. Koncept maske i plašta, odnosno skrivenog identiteta u kombinaciji sa poslednjim muzičkim trendovima opravdao je poverenje posetilaca i tako nastavio tradiciju da najaktuelnije muzičke zvezde budu sa vama u poslednjoj noći u godini. Tako je "Širom zatvorenih očiju" proglašen za najbolji događaj u novogodišnjoj noći 2007. godine, od strane nekoliko radio stanica, mesečnih magazina i web sajtova.

Čekamo Vas u Rezidenciji Kneza Pavla u Šafarikovoj ulici!

Širom zatvorenih očiju uđite u 2012. godinu.

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}