Home

VESTI

Vodimo vas na Širom Zatvorenih Očiju 2014. u KPGT

No Comments Nova godina

Vodimo vas na Širom Zatvorenih Očiju 2014. u KPGTTradicija novogodišnjeg slavlja pod venecijanskim maskama i plaštovima se nastavlja. ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014. dobija novu dimenziju i kroz formu karnevala posetiocima će ponuditi najveće izdanje ovog novogodišnjeg događaja na kome će nastupiti veliki broj popularnih izvođača.
 
Širom Zatvorenih Očiju 2014 biće održan u prostoru poznatog alternativnog pozorišta KPGT (Stara Šećerana na Čukarici, Radnička 3) koji je podeljen na tri bine odgovarajući na različite muzičke ukuse posetilaca.

 

MTV EXTRAVAGANZA STAGE

DJ GADJO/Germany
OYSHA
PoP
DANIJEL ČEHRANOV

U centralnom prostoru ovog avangardnog pozorišta biće smeštena najveća karnevalska bina na kojoj će gostima biti ponuđeno najbolje od plesne elektronske muzike kroz setove Gadja, Oyshe, PoPa i Danijela Čehranova. Ovo će biti bina sa najdužim radnim vremenom (22:00h do 07:00h) što će ljubiteljima elektronske muzike omogućiti bonus program od 120 minuta.

VH1 PHANTASMA STAGE
MARINA PERAZIĆ LIVE PA
LOU BENNY & DJ BKO
NEBOJSHA INTRUDER (Navigatorz)
DADA SELECTAH

Na sceni KPGT-a i njenom gledalištu biće smešten VH1 Phantasma stage na kojem će Marina Perazić (u nastupu uživo), Bege Fank (Lou Benny i BKO), Nebojša Intruder i Dada Selectah u VH1 stilu goste provesti kroz najveće domaće i strane hitove osamdesetih i devedesetih godina.

DOMINO LIVE STAGE
SevdahBABY & DJIXX LIVE PA
MAKAO Band
PeDJa
IGUMAN

 

 

 Širom Zatvorenih Očiju 2014.

Širom Zatvorenih Očiju 2014.

 

 

U baletskoj dvorani KPGT-a, okruženoj ogledalima, posetioci će se zabavljati uz žive nastupe Makao benda, SevdahBaby-a i DJixx uz podršku DJ Pedje (PeDJa) i Igumana. Na drugoj po veličini karnevalskoj bini, u koncertnoj atmosferi, dominiraće vokali u izvođenju najboljih klupskih hitova.

Tema ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014 je venecijanski karneval. Ovaj čuveni karneval, koji datira još iz 12. veka, bio je jedinstvena prilika da njegovi učesnici, bez obzira na bilo kakvu pripadnost, uspostave kontakt, druže se i zabave, bez straha da će prekršiti važeće moralne norme. U srednjovekovnoj Veneciji, tokom karnevala mešale su sve klase i slojevi stanovništva u masovnoj zabavi u kojoj se zbog maski nisu raspoznavali identiteti posetilaca i njihovo ponašanje je bilo mnogo slobodnije nego obično. Uz prepoznatljive venecijanske maske i plaštove ŠZO će prilika da svako pod maskom pokaže svoje „pravo“ lice.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u KPGT-u.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Cena ulaznice je 3000 din. i uključuje 10 kupona za piće. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (Dom omladine, Dečanska 14, Eventim Arena, Eventim Bilet).

Po povlašćenoj ceni od 2500 din. karte se prodaju u kancelariji Širom Zatvorenih Očiju u ul. Bulevar despota Stefana 7, prizemlje (bivša 29. novembra, kod Skadarlije). Radno vreme: svakog dana od 15.00 do 21.00. Tel. 011 3226 876,  062 221 999.

Širom Zatvorenih očiju – Novogodišnji karneval u KPGT-u
3 bine, 14 izvođača

Više informacija na sajtu

www.siromzatvorenihociju.rs

 

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}