Home

VESTI

Vodimo vas na novogodišnji “Time Machine”

No Comments Nova godina

Vodimo vas na novogodišnji "Time Machine"Velika novogodišnja žurka “Time Machine” doneće jedinstveno zvučno putovanje kroz vreme!

Publika će iskusiti let kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najkvalitetnijeg klupskog zvuka.

 

Nakon dužeg vremena, na jednom mestu nastupiće neke od najvećih domaćih DJ zvezda, od kojih su mnogi učestvovali u stvaranju beogradske klupske scene.

 

Vremenska mašina poleće 31. decembra 2012. u 21h iz Magacina Depo u Travničkoj 3 u Beogradu.

 

Deset vrhunskih umetnika plasiraće zvuk u opsegu od housea i progressivea do tech-housea i techna, a smenjivaće se u back to back i single setovima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – TIME MACHINE".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 Serbia Dance Tuning u Nišu

Time Machine u novogodišnjoj noći 2013!

 

 
Line-up:
Gordan Paunović & Vlada Janjić
Boža Podunavac
Marko Nastić
Aćim & Eye
Kinetic Vibe
Marko Vuković & Lea Dobričić

 

 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po promotivnim cenama od 800 dinara do 20. decembra i 1000 dinara do 29. decembra.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}