Home

VESTI

Vodimo vas na nastup DJ Umek-a za Doček 2014.

No Comments Nova godina

Vodimo vas na nastup DJ Umek-a za Doček 2014.Nastup slovenačkog producenta Umeka biće pravi spektakl u novogodišnjoj noći, jer će ga dočekati oko 5000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnom „Heineken Lucky Records“ događaju, u Geneks Impulse Hallu, na Novom Beogradu.

 

Umek se vraća u Beograd posle sedam godina pauze i najavljuje nezaboravan provod: „Totalno sam oduševljen što ponovo dolazim posle toliko godina pauze, daću sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu!“

 

Umek je u periodu odsustva iz Beograda svoju reputaciju podigao na nivo globalnog superstara, što dokazuju njegove rezidenture po najprestižnijim klubovima sveta, od Njujorka, Tokija i Londona, do Sao Paula, Singapura i neizostavne Ibice. U Beograd donosi svoj novi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno zvuka, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u KC GRAD-u.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – DJ UMEK".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Najava nastupa najveće muzičke zvezde koju će Beograd ugostiti u najluđoj noći naišla je na veliku podršku i oduševljenje na društvenim mrežama. Komentarisanje i deljenje Umekove muzike traje već više od tri meseca i uključuje mlade iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i ostatka regiona, koji spremaju organizovane dolaske u Beograd. Organizatori su dobili molbe za rezervaciju ulaznica i iz mnogih drugih zemalja, čak i dalekog Japana, gde Umek ima veliku bazu poštovalaca.

 

 

 Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

 

Zbog sedam godina odsustva iz Beograda i reputacije koja ga prati, Umek će sigurno biti najveća ali ne i jedina zvezda događaja, na kome će uz njega nastupiti i vrhunski regionalni i domaći di džejevi. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.

 

Od srede 23.12. u prodaji će biti poslednji kontigent ulaznica po novoj ceni od 3.300 dinara. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 5000 dinara, koje posetiocima obezbeđuju dodatnu dozu uživanja u novogodišnjoj noći.

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}