Home

VESTI

Vodimo vas na Makao Live! BitefArtCafe

No Comments Nova godina

Makao New Year's Eve Celebration. BitefArtCafeDragi Deda Mraze, video sam šta se dešava u svetu. Otišla je Ejmi, stigao Džastin Biber. Azija preti trećim svetskim ratom, Amere udarila recesija pa kupuju kod Kineza, Brus Vilis dolazi kod nas u Skupštinu…. Vidim, imaš previše posla.

Zbog toga sam ja odlučio da budem sam svoj Deda Mraz.

 

Pod jelku ću da stavim neku sitnicu, prijateljima pošaljem e-mail sa lepim željama da te ne opterećujem čestitkama i Novu godinu ću da dočekam u BitefArtCafe-u o svom trošku.

Izabraću neku od ulaznica i super se provesti uz Makao! 

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NY Makao Live! BitefArtCafe".

Rok za slanje mailova je do 28. decembra do 20h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i SMS porukom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Na njih sam već navikao, jer znaš da s njima đuskam kao ultra-mega-giga nenormalan uz sve MTV&Vh1 hitove.

Ješću i piću domaće i strano koliko mi je volja jer sam čuo da će biti i neki super ketering.
Tako da za mene nemoj da brineš.

 

 

 Makao New Year's Eve Celebration. BitefArtCafe

Makao New Year's Eve Celebration. BitefArtCafe

 

 
Vidimo se sledeće godine,

tvoj Bitefovac

P.S. Ako ti nešto bude trebalo pozovi Irenu ili Tijanu

063.594.294.
063.377.894.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}