Home

VESTI

Vodimo vas na Electric Factory NYE 2012

No Comments Nova godina

ELECTRIC FACTORY New Years Eve! Pre skoro godinu dana Electric Factory ekipa se nakon više godina okupila i organizovala jedan zabavan party u KC GRADu.

Ovoga puta želimo opet da se družimo sa vama i to dočekujući tu famoznu 2012. godinu. Kao i uvek, na EF žurkama, možete očekivati kvalitetan zvuk, fino društvo i dobru zabavu.

 

Ovom prilikom ćemo otvoriti i gornji prostor u KC GRADu gde ćete se susresti sa dosta interesantnog sadržaja 😉

 

Ograničen broj karata u pretprodaji po ceni od 800 RSD u Kulturnom centru GRAD. Regularna cena karte 1000 RSD.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NY Electric Factory 2012".

Rok za slanje mailova je do 28. decembra do 20h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i SMS porukom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Back To The Future!

Music'n'Dancing Floor:
Ewox
Miloš Stojanović
Deep Moments
Oki
MIljan Che

Chill'n'Fun Floor:
Video projection, Lazy bags, Ping-Pong (Table Tennis), Twister…

 

 

 ELECTRIC FACTORY New Years Eve!

ELECTRIC FACTORY New Years Eve!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}