Home

VESTI

Vodimo vas na doček u klub “The Tube”

No Comments Nova godina

Vodimo vas na doček u klub "The Tube"Za zabavu na dočeku nove 2013. godine u klubu “The Tube“ na žurki “Samo komercijla i još po nešto“ pobrinuće se maheri dobrog provoda i fanki disko haus tonova Oysha i Peppe, dok će za reprizu nastupiti detrotiska legenda DJ Rolando.

Peppe, jedan od začetnika disko fanki scene kod nas, i sve popularniji Oysha, svoj nastup počinju u već 22 sata. Gosti će uz “komercijlane, ali i uz neke zvuke koji to nisu”, moći da uživaju u praznično dekorisanom klubu, a pred samu ponoć će se organizovati i ispraćaj stare godine uz tradicionalno odbrojavanje.

 

Naravno spremljena su i brojna druga iznenađenja, koja to ne bi bila kad bi ih sad otkrili. Za reprizu nezaboravnu žurku garantuje legenda iz Detroita Rolando, autor višegodišnje himne dancefloor-ova mnogih svetskih klubova “Nights of the jaguar“.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – THE TUBE".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Rolando je klasičan predstavnik “stare škole” iz Detroita. U svom setu kombinuje čikaški i detroitski zvuk, od hausa preko tehna, ne ostavljajući ni jedan podijum ravnodušnim, u šta će moći da se uvere i gosti kluba “The Tube” 1. januara.

Ulaz na doček Nove Godine, uz piće dobrodšlice, stoji 1.000 dinara, dok će karta za reprizu koštati 500 dinara.

Sve dodatne informacije i rezervacije na
062 82 39 901 i 064 21 25 794.

 

 

 Disko fanki Peppea i Oyshe za NG

Disko fanki Peppea i Oyshe za NG

  

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}