Home

VESTI

Vodimo vas na doček u klub KRUG!

No Comments Nova godina

Vodimo vas na doček u klub KRUG!Klub KRUG i MTV sa velikim ponosom predstavljaju čak tri klupska događaja ujedinjena u neverovatni praznični triptih.

Oni koji se odluče da Novu godinu dočekaju u klubu KRUG, imaće priliku da uživaju u jednom od najglamuroznijih gradskih novogodišnjih dešavanja.Poslednjeg dana tekuće godine, 31. decembra 2012. godine, u klubu KRUG će nastupiti legendarni britanski sastav X-Press 2, širem auditorijumu poznat po saradnji sa Davidom Byrnom na čuvenoj numeri „Lazy”.

 

Podršku hedlajneru događaja pružiće domaća DJ trojka: Groovyman, Mirko i Meex. Osim obaveznog šampanjca u ponoć, goste KRUG-a u novogodišnjoj noći očekuje još puno iznenađenja! Karte po ceni od 1.900 RSD su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a, a cena uključuje i tri kupona za besplatno piće u klubu. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da kupci ulaznice za doček Nove godine stiču pravo besplatnog ulaza u KRUG 1. januara!

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – KLUB KRUG".

Rok za slanje mailova
je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Samo dan kasnije, 1. januara 2013. godine, na reprizi Dočeka nastupiće klubu dobro poznat bend Silicone Soul! Nakon spektakla koji su napravili početkom novembra, škotlanđani se vraćaju u KRUG da reprizi Dočeka dodaju poseban pečat. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.200 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, a za prvih 100 kupaca cena karte će iznositi 1.000 RSD!

Poseban spektakl očekuje ljubitelje domaćeg rok zvuka u četvrtak, 3. januara, kada će na bini KRUG- a po prvi put nastupiti legendarni domaći sastav Plejboj! Bend, koji je na sceni prisutan punih 20 godina, poznat je po retkim live nastupima – a to posetu KRUG-u na svirki zakazanoj za 3. januar 2013. godine čini obaveznom! 

 

Praznični triptih u klubu KRUG

Praznični triptih u klubu KRUG

 

Nakon što su se članovi razišli u proleće 1999. godine, bend koji se proslavio hitovima "Grizi metak", "Superstar", "Znaj", "Ko je ko" i "Zajedno", nedavno se na scenu vratio numerom „Nemam vremena” i najavio novu eru postojanja – a kako Plejboj zvuči uživo na samom početku 2013. godine, gosti KRUG-a moći će da provere u četvrtak, 3. januara.

 

Karte se mogu nabaviti po ceni od 1.000 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, dok će prvih 100 kupaca ulaznicu moći da kupi za 900 RSD.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}