Home

VESTI

Vodimo vas na doček u Brankow Bar

No Comments Nova godina

Vodimo vas na doček u Brankow BarZa doček Nove 2013. Godine u baru “Brankow” sigurno neće biti baksuza, pošto će svirati legendarni klupski sastav Perpetuum mobile čiji nastupi se po pravilu pretvore u žurke, stari znalac DJ peDJa, kao i Dooshan i Slipi.

Perpetuum mobile je poznat po uzavreloj atmosferi na svojim nastupima, koju konstatno rasplamsavaju svojim jedinstvenim pop haus zvukom, što će im zahvaljujući specijalnom novogodišnjem dekoru Brankowa biti još lakše.

 

Na njihovom repertoaru su mahom hitovi iz osamdesetih, ali ima mesta i izvođače kao što su Depeche Mode, Coldplay, U2…

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – BRANKOW BAR".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

DJ peDja u svojim setovima funk, soul, jazz i bossa novu vešto uklapa sa haus melodijama, ali i veoma zanimljivim remiksima hitova različitih muzičkih pravaca. 

 

Perpetuum mobile

Perpetuum mobile

 

Dooshan i Slipi su poznati po prefinjenom šaranju raznim žanrovima, tako da se cele noći očekuje veoma vesela žurka sa dosta đuskanja. Ulaz je 2.500 dinara, a za taj novac gosti će celo veče imati obezbeđene kanapee.

 

 

Informacije i rezervacije
069 83 00 777

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}