Home

VESTI

Vodimo vas na doček DISCOver 2013 u Supermarket-u

No Comments Nova godina

DISCOver 2013 @ SupermarketOve godine Groovy Production u saradnji sa NVO ''Mladi Talenti I Muzicka Omladina Srbije'' i NVO ''Smart Grupa'', organizuje tematski novogodišnji program koji će okupiti veliki broj izvođača, saradnika, umetnika, volontera i posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Civilizacija Maja najavila je povratak Astronauta iz daleke budućnosti.

 

Naši Dj domaćini – Disko astronauti vratiće vas u Disko eru 70tih godina proslog veka kroz house remikse najvećih hitova.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – DISCOver 2013".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

DISCOver 2013 @ SUPERMARKET, 31.12.2012.
Supermarket – Concept store, Višnjićeva 10
(ugao sa Strahinica Bana)

HOUSE MEETS DISCO

DJ MIKELE,
DJ DUST,
DJ TOM COLLINS
DJ MIRKO /Mirko&Meex
MC host ZOE MILANO

+ music & Video Art by
pARTy
ĐORĐIJE VUČKOVIĆ
ZORAN ĆUMURA
BILJANA CINCAREVIĆ

 
 
DISCOver 2013 @ Supermarket

PDISCOver 2013 @ Supermarket

 

Ulaznica:
All inclusive – 36Eur u dinarskoj protivrednosti
 
Rezervacije:
064/4609757
064/4609758
 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}