Home

VESTI

Vodimo vas na Doček 2014. u Svemirskoj Kafani!

No Comments Nova godina

Vodimo vas na GTronic-a za Doček 2014. u Svemirskoj Kafani!Premijerno u Beogradu,  ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da čuju  južnoameričkog producenta i DJ-a David Gtronic-a,  u okviru dočeka SuperNove 2014. godine u Svemirskoj Kafani.
 
Opšte poznat po onome što sam voli da nazove “agresivni hard gruving techno”, pod velom  muzičkog misticizma, na granici je između prirodnog i veštačkog, čemu i inače teži u životu. 

 

Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice i Dubfire su samo neka od imena u čijim setovima se mogu čuti njegova izdanja. Prepoznat je od renomiranih izdavačkih kuća poput Suara, Monique Musique, Serkal, Kina Music, Oblack…

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u Svemirskoj Kafani.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – SuperNova".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Posle leta provedenog na Ibici, David sada živi i stvara u Berlinu, a 31.decembra stiže u Beograd kao novogodišnji poklon beogradskim klaberima.

Pored GTronic-a nastupiće našoj publici dobro poznati DJ-evi Predrag Janus, Battric & MIVU, Vid Marjanović, Luka Vuković i Ivan Radojević, Mirko Lazarević, iGrab Your Beat.

 

 

 David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

 

 

Kupovinom ulaznice  za doček (koja trenutno u pretprodaji iznosi 2000 rsd) posetioci će imati slobodan ulaz i na reprizu 1. januara na istom mestu, gde ih za DJ  pultom očekuju: Boža Podunavac, Vladimir Aćić, Klaus, Milan Živanov, Sophie, Mancha, MarkPanic, Miloš Jovanović i Petar Suharev.

Ulaznice se mogu kupiti četvrtkom, petkom i subotom uveče od 22h u Svemirskoj Kafani.

 

Info&rezervacije 060/ 566-56-11

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}