Home

VESTI

Vodimo na doček u KC Drugstore

No Comments Nova godina

Vodimo na doček u KC Drugstore

Kulturni centar Drugstore za novogodišnju noć priprema dosta dobrog zvuka na dva stejdža. Zvezde večeri (hedlajneri indi stejdža) biće Bo Ningen, japanska četvortka iz Londona, koja sebe opisuje kao istočnjačku elektronsku pshiodeliju.

Ako je neko šezdesetih zamišljao kako će rokenrol zvučati danas – Bo Ningen je defintivno ono sto bi čuli u svojoj glavi. Njihovi transcendentalni tonski naleti bez najave, nece ostaviti ravnodušnom beogradsku publiku, pred kojom će se pojaviti po prvi put. 

 

Novogodisnja noć u KC Drugstore biče vrlo bučna i posle Bo Ningena – beogradski bendovi Halftones, Kričke i Xanax reprizirace svoje sjajne koncerte u Drugstore-u.

Hedlajner elektronskog stejdža Jonjo Jury, DJ iz Londona, zabavljaće publiku sve do jutarnjih sati uz podršku beogradskih DJ-jeva.

Ulaznice 400 RSD, na vratima iste večeri 500 RSD.
Točeno pivo: 160 RSD !!!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – DRUGSTORE".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

LINEUP
MAIN STAGE (Indie band stage)

Bo Ningen (Japan)
Halftones
XANAX
VVHLE
DJ Sawyer

 

 

 Bo Ningen

Bo Ningen

 

 

2ND ELECTRONIC STAGE

Jonjo Jury (London)
33 10 3402
illillillillill

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}