Home

VESTI

Veliki Plastic novogodišnji maraton

No Comments Nova godina

Veliki Plastic novogodišnji maratonNovogodišnji praznici su uvek idealna prilika da se odmorite, opustite, ali i vrhunski provedete s prijateljima tokom slobodnih dana…

  

Kako ste navikli godinama unazad da Plastic i Mint ostaju korak ispred ostalih klubova kada je u pitanju program po ukusu raznih klabera, ove sezone Nova godina u se neće slaviti samo dan ili dva – slavlje će trajati tokom 11 DANA NOVOGODIŠNJEG MARATONA!
 

Od 25. decembra do 04. januara Plastic će svakodnevno nuditi posebne zimske žurke uz sve rezident DJ-eve i mnogobrojne goste, baš onako kako su ljubitelji klabinga i navikli. Biće tu za svakoga ponešto – Snow Drama, Gift Factory, Heaven, Hell, Sparkling Night, mešavina muzičkih žanrova, posebne praznične dekoracije, scenografije i još mnogo tema da zaintrigiraju goste i njihovo praznično klupsko iskustvo načine odista drugačijim. Raspored žurki ovde možete pogledati na flajeru, dok će se iz dana u dan svaka zabava najavljivati zasebno.

Za one kojima ni to nije dosta, treba imati na umu da je jedino bolje od prazničnog raspoloženja u klubu – praznično raspoloženje u dva kluba! Tokom udarnih prazničnih večeri i Mint će otvoriti svoja vrata uz sve resident DJeve i mnogobrojne goste. Uz najbolji haus i old school klupske melodije raznih žanrova, Mint ostaje omiljeno mesto iskusnih klabera.

 

 

 Veliki Plastic novogodišnji maraton

Veliki Plastic novogodišnji maraton

 

 

U prazničnom duhu, Plastic poklon gostima je besplatan ulaz u klub svako veče sem Nove godine i reprize, tokom kojih su takođe obezbeđene pristojne cene i posebne pogodnosti za sve goste koji rezervišu stolove. Tokom novogodišnje večeri, karta za ulazak u klub koštaće 1.700 dinara i obezbeđuje dva pića i besplatnu garderobu do ponoći. Detalji o kupovini karata, kao i rezervaciji stolova mogu se dobiti pozivom na 064/640-3956.