Home

VESTI

Sevdah Baby i Mimi Mercedez nastupaju na dočeku u Mikser-u!

No Comments Nova godina

Sevdah Baby i Mimi Mercedez nastupaju na dočeku u Mikser-u!Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće program koji i ove godine obećava  nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno iznenađenje spremaju SEVDAH BABY i MIMI MERCEDEZ.

 
I ovog puta na dočeku Nove godine, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom želimo da afirmišemo neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije.

  

Zato ovogodišnje izdanje zasnivamo na ljubavi prema sebi, vođeni filozofijom "Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš da voliš druge?".

 

Prošle godine smo komforno ugostili preko 1000 gostiju i verujemo priredili jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka u gradu. I ove godine kao i prošle očekujemo da pored domaće publike ugostimo i veliki broj stranaca, koji dolaze u Beograd tokom praznika!

SEVDAH BABY
Kralj domaće EDM scene sa Djixx, kraljicom, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, prošle godine na LR žurci zapalili su masu svojim klupskim hitovima i naveli nas da osetimo pravo značenje #OneLoveporuke EDM scene.

 

 

 Sevdah Baby i Mimi Mercedez nastupaju na dočeku u Mikser-u!

Sevdah Baby i Mimi Mercedez nastupaju na dočeku u Mikser-u!

 

 

MIMI MERCEDEZ
Surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i "tough love-u" prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju, uz energične bitove svojih pesama pokrenuće vaše celo telo i navesti vas da se osećate dobro u svojoj koži, volite i cenite svoju ekipu i ne plašite se hejtera.

KARTE
2000 din – do 30. decembra
2500 din – na ulazu
Karte dostupne u Mikser House-u (12h – 20h) i prodajnim mestima Gigs Tix-a (Vulkan knjižare, Corner Shopovi).

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.
 
Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.