Home

VESTI

[RAVEOLUTION] Praznici nam stižu!

No Comments Nova godina

[RAVEOLUTION] Praznici nam stižu!PRAZNICI NAM STIŽU – DOČEKAJ SRPSKU NOVU GODINU NA RAVEOLUTION-U! Još jedan Raveolution spektakl nas očekuje za doček Srpske nove godine u Magacin Depou – u Beograd nam stiže miljenik iz susedne Bugarske Metodi Hristov uz pojačanje u vidu sjajnog Oliviera Giacomotto-a.

    

Njihova misija će biti da prirede doček koji će prestonički klaberi dugo pamtiti, a ukoliko ne želite da propustite još jednu sjajnu žurku pravo je vreme da kupite karte – Deda Mraz vam uz svake 3 kupljene karte poklanja jednu gratis!
 

Ova akcija će trajati do idućeg ponedeljka, kada će cena karte skočiti na 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice. Požurite do najbližeg prodajnog mesta Eventima, Gigstix-a, Win Win shop-ova ili rezervišite karte putem sajta www.ddtickets.com i obradujte ekipu za praznike.

 

O izvođačima ne treba preterano trošiti reči jer su dobro poznati beogradskoj publici. Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a skoro je pokrenuo i svoju etiketu pod nazivom Set About.

 

 

 [RAVEOLUTION] Praznici nam stižu!

[RAVEOLUTION] Praznici nam stižu!

 

 

Pored Metodija Hristova u Magacin Depou nas očekuje i Olivier Giacomotto, koji već desetak godina nastupa širom sveta i oduševljava ljubitelje tech-house melodija. Zajedno sa John Aquavivom ima i svoju etiketu Definitive Recordings. Giacomotto osim za odličnog DJ-a važi i za vrsnog producenta, tako da je sarađivao sa mnogim poznatim imenima i etiketama poput Suare, Noir-a, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound i mnogih drugih.

 

Domaću podršku ovim sjajnim momcima pružiće i Dee i Phill & Dansmore.
Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na našoj Facebook stranici i Facebook eventu.

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatique-a, Art Department-a, Oxie, Carla Lia, Traumer-a i Naste.