Home

VESTI

Promena datuma novogodišnjeg koncerta Brkova

No Comments Nova godina

Promena datuma novogodišnjeg koncerta BrkovaPoznati zagrebački bend u Beogradu dva dana ranije! Umesto reprize Nove godine, Brkovi će sa svojim fanovima dočekati 2017. dan ranije.

  

Koncert popularnog zagrebačkog pank rok – turbo folk sastava Brkovi pomeren je iz tehničkih razloga, pa će umesto 1. januara 2017. godine, biti održan u petak 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3).
  

U karijeri dugoj 12 godina, Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks žanrova pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Po svim svojim osobinama, to je pravi pank rok bend – umesto pravim imenima članovi se predstavljaju nadimcima, albume nude besplatno i tekstovi pesama su im uvek uvredljivi i seksistički. Ono po čemu se razlikuju od ostalih kolega je to da je ovaj sastav uobičajenu društvenu i političku tematiku panka zamenio ljubavnim tekstovima uglavnom tipičnim za turbofolk i zabavnu muziku.

Brkovi su nastupali širom regiona, ali i Evrope, a ove godine su pred hiljadama fanova u novobeogradskoj Hali sportova promovisali šesti album, koji su nazvali „Torzo Dade Topića“. Već rade na novim pesmama, koje njihovi fanovi željno iščekuju.

 

 

 Promena datuma novogodišnjeg koncerta Brkova

Promena datuma novogodišnjeg koncerta Brkova

 

 

Sve ulaznice kupljene za 1. januar važe i u novom terminu, a oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu 30. decembra, mogu ih vratiti na prodajnom mestu na kom su je kupili. Karte za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.