Home

VESTI

Plastic New Year 2013

No Comments Nova godina

Plastic New Year 2013Došlo je i vreme da se razmišlja o novogodišnjim praznicima, a već tradicionalno znate da vam klub Plastic/Mint sprema najbolji provod!

Sticajem kalendarskih okolnosti, ove godine imaćemo ciklus 11 DANA NOVE GODINE, koji će početi već poslednjim izdanjem Belgrade Buzzin' u 2012. u sredu, 26. decembra. Sve će kulminirati dočekom 2013. i reprizom, a detalji su…

 

Cena karte: 1.700 dinara. U CENU SU URAČUNATI: Ulaz u oba kluba i besplatan ulazak na reprizu 1. januara; preko 10 rezident DJ-eva koji će se smenjivati; kuponi za tri pića i celonoćni ketering s obaveznim doručkom u 06h; Svim gostima je obezbeđen i šampanjac u ponoć, kao i razni pokloni od naših partnera i samog kluba!

Naravno, znate da je bolje ići na žurku u dva kluba, zato vam i Plastik i Mint obe večeri spremaju poseban program! Nastupaće Ike, Prema, Me-High-Low, Mirko&Meex, MKDSL, Sale Groovyman i Sale Funkin' Blue, Goran Zmix KOVACHević, Boža Podunavac, Akash Bhat + gosti iznenađenja!

 

 

 Plastic New Year 2013

Plastic New Year 2013
 

Za reprizu će se u Plastiku ponovo smenjivati svi rezidenti, dok vas u Mintu čeka RETROTRONIK veče! Vraćamo se korenima klabinga uz vinile i gramofone! Domaćini: Goran Zmix KOVACHević + MKDSL + Boža Podunavac, DJ Slavka, Rade Banyan i Mark Wee!

Karte možete kupiti svakog dana u klubu od 16 do 20h. Naravno, postoji i mogućnost rezervacije stolova – obavezno okrenite 064/640-3956, znate da će mesta brzo otići!

Rezervacije (po stolu):
– barski sto (35e) – dobija se mala fregata (vodka 0,5l + 4 Red Bulla)
– malo visoko sedenje (50e) – dobija se flaša
– veliko visoko sedenje (100e) – dobija se fregata (flaša + 6 Red Bullova) + flaša šampanjca
– separe (150e) – dobija se fregata + Moet

Dođite da ispratite još jednu godinu i krenete u nove pobede u vašem omiljenom klubu!