Home

VESTI

Palace NYE 2012

No Comments Nova godina

Palace NYE 2012Sa velikim ponosom i uzbuđenjem Vam predstavljamo žurku koja će promeniti shvatanja dobre novogodišnje zabave.

Ovo je žurka koja je morala da se desi negde, kad tad! Da li postoji bolje mesto nego OVDE, da li postoji bolje vreme nego SAD ?! Pa da počnemo…

 

Line up:
Sastavljen od omiljenih beogradskih DJ-eva koji pripadaju alternativnoj i andergraund klubskoj sceni kojoj su već godinama neizostavni činilac. Momci će Vam muziku servirati sa dva stejdža a smenjivaće se po dva puta u toku večeri. Obećavaju setove kojima će se pobrinuti da veče dobije neophodan zalet i održi ludački tempo koji je moguć samo u novogodišnjoj noći:

STAGE 1:
DJ Ognjen Krstić ( Igranka ) – various hits and beats, retro vs modern, alternative vs mainstream
DJ Nebojša ( Intruder, Navigatorz ) indie-electro-pop, fresh & smash hits & mixez

STAGE 2:
DJ Marko Gangbanger – rockenrolla, 80s hits
DJ Pown ( Indie-Go, Indie-Goes-Tronic ) – indie rock, indie dance/nu disco

Prostor:
Nevidjena gajba! Ogroman stan od 250 kvadrata, sa 6 salona + dodatne dve sobe. Praktično cela zgrada je jedan stan. U strogom je centru grada. Gleda na park Vojvode Vuka (popularno park kod Palace-a) i ulicu Topličin venac sa jedne strane, sa druge strane na ulicu Carice Milice.

Na wall-u eventa biće post-ovane fotografije prostora.
Adresa: Topličin venac 9

 Palace NYE 2012

Palace NYE 2012

 

 

Ulaznice:
Ovo je žurka na gajbi na koju ste svi pozvani, ali je broj ljudi koji može da prisustvuje STROGO ograničen, ispod maksimalnog kapaciteta prostora i zato rećićemo prežvakanu frazu koju ovaj put stvarno mislimo: Kupite svoje ulaznice na vreme.

Prvih 50 ulaznica ćemo prodavati po krajnje nepristojno niskoj ceni od 1290 din. Glavna pretprodajna cena i najveći broj karata je po ceni od 1590din. Nemojte čekati da budete medju poslednjih 50 jer je cena za te karte 1990din.

Za sve informacije, rezervacije i dogovaranja oko preuzimanja ulaznica pozovite 062/ 23 00 17.

Piće i hrana:
Posle višegodišnjeg iskustva u organizaciji ovakvih i sličnih eventova odlučili smo da pobegnemo od all-inclusive varijante ali ponudimo krajnje fer cenu ulaznica. Šankovi će biti maksimalno profi sa GARANTOVANO FER CENAMA pića. (objavićemo naknadno)
U duhu žurke na gajbi, ne možemo da izuzmemo hranu. Poslužićemo više ukusnih i pažljivo biranih pekarskih djakonija i mezetluka.

Kratke biografije DJ-eva:

DJ OGNJEN KRSTIĆ ( Igranka )
Poznato je svima da mu konstantno polazi za rukom da napravi dobru žurku i usijanu atmosferu. Ima to nešto u njegovim setovima što pomera dance floor. Pušta energičan i veseo miks različitih muzičkih pravaca uvek prošaran aktuelnim i retro hitovima uz koje niko ne odoleva zaigrati! To što nije ograničen muzičkim pravcima je vrlo često potrebno publici da bi se dobro provela. Svoje veče pod nazivom "Igranka" već pet godina vodi više nego uspešno, a ispred kluba "Povetarac", čiji je rezident i gde je odomaćio svoju žurku, neretko pravi kilometarske redove. DJ koji je definisao dobru zabavu. U novogodišnjoj noći neizostavan!

MARKO GANGBANGER
Već gotovo punih deset godina vodeći beogradski rock'n'roll dj. Poznat po cross-over-u kroz najdobitnije hitovije ovog žanra s posebnim osvrtom na osamdesete i domaće, njegove večeri su uvek bile sinonim za ultimativni provod i ples do jutra! Naravno, radio je po gotovo svim značajnijim klubovima ovog grada, postavši tako zaštitni simbol gradske kaldrme! Pevač benda Gangbangers.

POWN ( Indie-Go, Indie-Goes-Tronic)
DJ-ingom se bavi od 1996. godine i osnivač je i član DJ tima Indie-Go!, najstarijeg domaćeg indie DJ kolektiva. Tokom sada već petnaestogodišnjeg perioda, nastupao je u skoro svim beogradskim poznatijim klubovima. Neguje poseban izraz puštanja indie muzike koji odlikuje kombinacija gitarskog i elektro nezavisnog zvuka. Takođe je član i DJ tima Indie-Goes-Tronic, koji je u poslednje dve i po godine stekao veliku popularnost na beogradskoj klupskoj sceni. Osim u Srbiji, kao deo IGT nastupao je na Nokia stejdžu Sziget festivala u Budimpešti 2008-me, a sa Indie-Go-om beleži i nastup na Terraneo festivalu 2011-te godine u Šibeniku.

NEBOJŠA ( Itruder, Navigatorz )
Producent i osnivac elektro sastava INTRUDER, u bendu radi pocev od '90ih do danas.Od 2006. pocinje saradnju sa Boletom (Ammonite records) sa kojim osniva NAVIGATORZ DJ/producentski duo.NAVIGATORZ FRESH!! klupsko vece gde se prezentuje najnovija indie, electro, pop muzika postaje veoma popularno tokom 6 godina nastupa po najboljim beogradskim i novosadskim klubovima, kao i festivalima (ukljucujuci i EXIT festival), a od pre 2 godine dobija i svoje radijsko izdanje – NAVIGATORZ FRESHLIST!! SHOW

 

 

 Palace NYE 2012

Palace NYE 2012

Oni su tu da svojim izborom muzike i svojom harizmom izrežiraju triler sa uzbudljivim zapletom. Ipak, glavne uloge igrate Vi. Udelite jedni drugima osmehe, zagrljaje i poljupce u 12. Budite razigrani, pozitivni i šarmantni. Učinite noć nezaboravnom! Svaki novogodišnji rekvizit je vise nego dobrodošao.

Isto tako morate biti dame i šmekeri, jer je ova žurka namenjena ovakvoj ekipi. Ne možemo tolerisati neodgovorno ponašanje koje može ugroziti vašu i tudju bezbednost. Unošenje pirotehnike i oštrih predmeta nije dozvoljeno. (sem po koje prskalice 😉

Dobrodošli na PALACE NEW YEARS EVE 2012
Ogi, Marko, Paun & Nebojša