Home

VESTI

Novogodišnja Muzička revija u Gradu!

No Comments Nova godina

Novogodišnja Muzička revija u Gradu!Ukoliko nemate novca na bacanje za raznorazne događaje koje se u okviru novogodišnjih praznika organizuju u Beogradu, KC Grad je spremio muzički novogodišnji program specijalno kreiran za razne ukuse i razne džepove:)
 
Program počinje u ljubavnom elementu ispraćanjem 2013. i ulaskom u Novu godinu sa tandemom Ewox & Tamarinsky u utorak 31.12. (cena u pretprodaji 300, na ulazu 400 RSD).
 

Prvo veče u 2014. godini spektakularno otvaramo sa duetom koji čine Marko Nastić i Marko Milosavljević (cena karte do ponoći 300, nakon toga 400 RSD, dok je za devojke ulaz do ponoći potpuno besplatan).

Petak je pak rezervisan za malo drugačiji takoreći radijski zvuk gde nas čeka Pavle Veljković, Radio B92 (cena karte posle ponoći 150 RSD).

Da bi ceo ovaj serijal poprimio i dimenzije pravog plesa u subotu 4. januara Vas pozivamo na prvu novogodišnju igranku – Vis Limunada & Šlageri Beograda (ulaz 200 RSD).

Komplet karata za sve programe u okviru Novogodišnje Muzičke revije u specijalnoj ponudi do 30. decembra je samo 900 din! Karte za sve dogašaje, kao i komplete možete naći na šanku kc Grad svakog dana od 12h.

 

 

 Novogodišnja Muzička revija u Gradu!

Novogodišnja Muzička revija u Gradu!

 

 

Program Muzičke revije u Gradu:

31. januar, 23h

Ewox i Tamarinsky

Ewox & Tamarinsky nastupaju zajedno od početka 2013. godine. Za nepunih godinu dana uspeli su da osvoje skoro sve beogradske plesne podijume i od svake svoje žurke naprave pravu novogodišnju atmosferu. Ukoliko vam je plan da Novu godinu provedete uz kvalitetan zvuk najaktuelnije elektronske muzike i ambijent u kome vlada SAMO LJUBAV, onda je 31/12/13 KC GRAD pravo mesto za vas! Cena karte: 300 rsd pretprodaja, 400 na ulazu.

1. januar, 23h
The KISS of the EASY TIGER / NYE REPRIZA!!!
MARKO NASTIĆ (Body & Soul Bookings)
MARKO MILOSAVLJEVIĆ (Body & Soul Bookings)

Dobru tradiciju ne prekidamo. Kako u KC Gradu pokušavamo da od clubbinga pružimo samo i isključivo ono što najviše vredi, tako nas u prvoj noći 2014. godine očekuje ništa drugo do EASY TIGER NIGHT! Duo koga čine Marko i Marko u prethodne četiri godine nije omanuo i svaki 1. januar je bio nekako poseban. Dakle, ovoga puta Nova godina se dočekuje 1. januara uveče. I to u velikom stilu. Vidimo se 01/01/14 u KC Grad-u! Cena karte 300 RSD do ponoći, posle ponoći 400 RSD. Za devojke besplatan ulaz do ponoći!

3. januar, 22h
Radio night with Pavle Veljković

Pavle Veljković autor i voditelj emisije “Stand By” na radiju B92.  Sluša B92 od prvog signala 15. maja 1989, a godinu 1993, kada je počeo da radi smatra jednom od najbitnijih u životu. Proveo dovoljno vremena na radiju da može i zvanično da ga smatra za drugu kuću. Pored mnogobrojnih radijskih emisija imao i nekoliko godina iskustva na TV-u. Iako voli i Tv i internet, radio mu je i dalje prva ljubav. Muziku i dalje sluša sa dečjom radoznalošću i zato nema omiljenu pesmu svih vremena, svakog dana otkrije neku novu… i obožava da to otkriće podeli sa drugima. Cena karte 150 rsd.

4. januar, 22h
Novogodišnja igranka – VIS Limunada

VIS Limunada vas poziva da se nakon novogodišnjeg šiza zajedno opustimo na prvoj subotnjoj igranci i koncertu u novoj godini, 04. januara 2014. od 22:00h u Kulturnom centru Grad. Elegancija mediteranskih riviera i šlagera festivala, uzbuđenja rane rock i beat muzike zagrejaće ovo zimsko veče. Pre koncerta muziku za vas će birati DJ duet Šlageri Beograd, a posle koncerta Cheap Souls.
VIS Limunada plovi kroz period kasnih pedesetih i ranih šezdesetih godina XX veka. Nastupima oživljava atmosferu evropskih festivala i rivijera, ovekovečenu filmovima poput La Dolce Vita, Bonjour Tistesse i Ljubav i moda. Uzbuđenje šlager, rane rock i beat muzike prožima melodramatičnost omladinskih igranki. Kombinovanjem žanrova i pevanjem na raznim jezicima svoje muzičko opredeljene naziva Stari val. www.youtube.com/watch?v=rdgWnKq1shI

Ulaz 200 din

www.gradbeograd.eu

Novogodišnja Muzička revija u Gradu!
31. decembar 2013. – 4. januar 2014.
Kulturni centar GRAD
Braće Krsmanović 4