Home

VESTI

Nova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe

No Comments Nova godina

Spremamo se za novogodišnji parti i goste iz Francuske, Danske, Amerike i Palestine. 12 nastupa u 3 sobe, kao i zvanični novogodišnji afterparti u čejmberima.

Nova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe

Zadig, Anastasija Kristensen i Karlos Sufront kao hedlajneri

31. decembar, Drugstore

LINEUP

BIG ROOM od 22:30
Zadig (CONSTRUCT RE-FORM, France)
Anastasia Kristensen (Nous DisquesMord Records, Denmark)
Takt (Jazar Krew, Palestine)
Filip Xavi
RAR / Music Reactions

BLACK ROOM od 22:30
Carlos Souffront (Interdimensional Transmissions, USA)
Mangulica FM LIVE
33.10.3402
bartleby

CHAMBERS od 2 ujutru
Art Bites presents Bikini – Art Residency (Italy) with Marine Julié & Vesy 
WC7
Bagheera

KARTE Eventim Serbia | https://goo.gl/Xi1491

Novogodišnji parti u Dragstoru dovodi troje hedlajnera, iz Pariza, Kopenhagena i San Franciska, gosta iz Palestine i oslikavanje murala u odajama. Za publiku će biti otvorene Velika i Crna soba, kao i čejmberi. U čejmberima od 4 ujutru kreće novogodišnji aferparti koji će trajati koliko i raspoloženje publike.

Zadig iz Pariza je veteran francuske tehno scene i osnivač lejbla Construct Re-Form za koji izdaju imena kao što su Voiski, Antigone i Birth of Frequency. Producira potentan tehno punog zvuka, a u DJ setovima potencira oldskul tehno. Slušamo ga u Velikoj sobi.

Pogledajte Zadigov nastup za Boiler Room u Parizu

Druga gošća Velike sobe je zvezda u usponu koju mnogi smatraju najkvalitetnijim didžejem koji se probio u 2017. godini, Anastasija Kristensen iz Kopenhagena. Anastasija izdaje za Nous Disques i Mord i ove godine je završila na mnogim top listama za naj miks ili naj novog artista 2017. godine. Za sebe kaže da potiče sa podijuma za igru što se odražava i na njenu selekciju.

Nastup Anastasije Kristensen na 6. rođendanu Boiler Room-a

Naš treći gost u Velikoj sobi, Takt, dolazi iz Haife i član je palestinskog DJ kolektiva Jazar Crew. Njima će se na bini pridružiti Dragstorov resident DJ Filip Xavi i RAR iz kolektiva Music Reactions.

Hedlajner Crne sobe je Karlos Sufront iz San Franciska koji već više decenija svojim sirovim i beskompromisnim setom privlači pažnju pasioniranih slušalaca muzike. Karlosu će podršku pružiti 33.10.3402, Mangulica FM koji će nastupiti uživo i programski urednik Dis-patch festivala, bartleby.

Karlos Sufront na Dekmantel festivalu

Bikini Art rezidentura sa jezera Komo u Italiji predstaviće umetnicu Marin Žilije koja će oslikati mural u čejmberima Dragstora. Bikini resident DJ Vesy će događaj u čejmberima ispratiti DJ setom od 2 ujutru. Na istom mestu od 4 ujutru kreće i zvaničan Dragstorov novogodišnji afterparti na kom će muziku puštati Bagira i WC7.

Karte za Novu godinu možete da kupite na svim prodjanim mestima Eventima kao i onlajn putem ovog linka. Ulaznice su trenutno 2000 RSD dok će na dan partija na vratima kluba biti nešto skuplje.

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.

Pratite Drugstore Facebook i Instagram.