Home

VESTI

Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u “Drug§tore”

No Comments Nova godina

Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u "Drug§tore"Znamo koliko ste se uželeli najprljavijeg i najkontrovernijeg rap zvuka i rime koja postoji kod nas.

 

Prošla klubska godina ostala je zapamćena najviše i po koncertu Mimi Mercedez u "Drugstore". Tim povodom, pravimo specijal za Srpsku Novu godinu!

 

Pakleni line up direktno sa ulice, MIMI MERCEDEZ, FOX I RIMSKI, a za after koji počinje od 4 sata iza ponoći odgovara DJ KANBO. Sreda, 13. januar, klub "Drugstore", vrata se otvaraju u 22h!
 

Za publiku iz Novog sada i okolnih mesta će biti organizovan "Mimibus" kako ne biste morali da brinete o povratku i smrzavanju.

 

Putnike Mimibusa će karte za nastup čekati na ulazu po pretprodajnoj ceni. (Info & rez: 0604337151) Cena karte 500 dinara u predprodaji, 700 na ulazu.

 

 

 Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u "Drug§tore"

Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u "Drug§tore"

 

Pretprodaja karata počinje u utorak, 5. januara, a za najbrže fanove smo pripremili još jedno iznenađenje. Pratite ovaj event www.facebook.com/events/1008334335893372 da biste saznali gde i šta!

 

A osim koncerta vas očekuje još svašta nešto, a to otkriva Mimi Mercedez:

"Ovde opis praktično i nije potreban. Nešto što nas je previše vas pitalo kada će se desiti dobijate kao poklon za Novu godinu – crnu trojku trepa zajedno na bini! Ono što će razlikovati ovaj nastup od običnog je dužina trajanja i previše poklona i iznenađenja koje smo vam pripremili!  Novogodisnja mudrost sa ulice: Ljudi koji rade stvari od ponedeljka, od 1., od rođendana, od Nove godine, od sutra… nikad neće biti istrajni. Ako želiš da počneš ili prestaneš sa nečim radiš to od DANAS."

 

 

Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u "Drug§tore"

Najprljaviji RAP za Srpsku Novu u "Drug§tore"

 

 

Od 22 do 23h ćete imati priliku da ih sve upoznate, popričate i slikate se sa njma. Verujemo da će najmlađim fanovima biti drago zbog ovog dela večeri tako da – budite tačni!

Od 23 do 00h će biti održano jedno ne tako obično TWERK takmičenje, specijalno po tome što ples neće biti od presudnog značaja za pobedu, već će se ocenjivati i kompletan stil i stav. Pobednice će dobiti mogućnost da se to veče pridruže na bini u crop topu po izboru, kao i da se pojave u nekom od njihovih novih spotova (po dogovoru). Izdomimirajte!

 

 

Line up:
22h Upoznavanje i slikanje
23h Twerk takmičenje
00h KONCERT
04h Kanbo (After)

 

Info:

www.facebook.com/events/1008334335893372