Home

VESTI

Ko su “The Locals 2015”?

No Comments Nova godina

Ko su "The Locals 2015"?Ko su lokalci i šta je lokalno? Najpoznatiji beogradski parti kolektivi pokušali su da daju odgovore na ova pitanja…
  
U susret predstojećem novogodišnjem spektaklu “The Locals 2015”, akteri ove žurke – najpoznatiji beogradski parti kolektivi, okupili su se u jednom videu i, na sebi svojstven način, objasnili šta za njih znači “lokalno” i ko su “The Locals”. Video pogledajte u nastavku.
  

Podsećamo – “The Locals 2015” stiže poslednjeg dana tekuće godine i donosi 8 sati neprestane zabave, na 2 nivoa, 3 bine, uz muziku 6 najpoznatijih lokalnih DJ kolektiva i čak 19 izvođača! U jednom od kolosa predratne arhitekture u strogom centru Beograda, prostoru nekadašnje robne kuće “Kluz”, ova novogodišnja žurka okupiće najuticajnije DJ kolektive aktuelne scene u glavnom gradu i sinergijom njihovih publika kreirati aternativni događaj koji neće imati alternativu u novogodišnjoj noći.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=DYFeyY5jeX8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Mi smo…The Locals 2015

 

 

Šest beogradskih kolektiva, koje čini čak 19 izvođača, udružiće se u novogodišnjoj noći na možda najznačajnijem okupljanju beogradske alternativne scene novijeg datuma. Na tri bine nastupiće party kolektivi Vatra, Banda Panda, Mystic Stylez, Kišobran, Friday Swag i All That Bass, koji će posetioce provesti kroz različite, ali kompatibilne muzičke pravce. Ako ste posećivali njihove zabave u klubovima Dragstor, Tube, DOT, Povetarac, Ilegala, Divljina, KC Grad; ako ste ih slušali na festivalima Exit, Mad in Belgrade, Lovefest ili Fresh Island – a vašem muzičkom ukusu odgovaraju rap i r’n’b, indie, drum’n’bass, electro, footwork, techno i drugi pravci koji nisu masovno popularni u zemlji u kojoj živite, možda je ovo mesto na kojem možete pronaći ljude sebi slične!

 

 

 Ko su "The Locals 2015"?

Ko su "The Locals 2015"?

 

 

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara i to u svim Zla Shtek radnjama i Win Win prodavnicama širom zemlje, a ova cena biće aktuelna sve do 25. decembra.

Pratite The Locals na društvenim mrežama:
The Locals na Fejsbuku

The Locals na Instagramu
Ko su “The Locals” VIDEO
Video teaser