Home

VESTI

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!

No Comments Nova godina

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!Drugstore te uvlači duboko u sebe, otvara ogromno ždrelo u kojem te čuva tokom noći kako bi mogao da plutaš, da se izgubiš i radiš sve što bi želeo da radiš.
  
Ideja je da se očuva ljubav prema muzici i izražavanje tog dela sebe – o tome da se osećaš odlično među ljudima, da se zabavljaš, radiš sve ono što te ispunjava. Koga briga za pravila. Kreiraj svoju sopstvenu simboliku i razori svoje principe. Približi se krajnostima sa nama i zadovolji svoju požudu.
 

Sezona IV/V u Dragstoru je bila masivna! Otvorili smo Secret Garden, prisustvovali vrtlogu velikih imena i još većih žurki:

Neil Landstrumm, Khidja, Sleeparchive, Benjamin Fehr, Digital Tsunami, Pan Dajing, Toresch, Tolouse Low Trax, Blind Observatory, Vril, S S S S, Laminat Kobermann, Kia Mann, Minou Oram, Beau Wanzer, Ozric Tentacles, Jeroen Search, Raze de Soare, Capablanca, Rodhad, The Hacker, Bjarki, Nina, Tatooine, Francois X, Speedy J, TCB, An-i, Redshape, A place to bury strangers, Andre Pahl, Phuong Dan, Sweyn Jupiter, Orgy Banton, Bueno In The Cut, T Dunn, Inigo Kenedy, Aisha Devi, Tommy Four Seven!

Takođe, tu su bili i naši domaći prijatelji: Filip Xavi kao rezident, Kir, 33.10.3402., Stevie Whisper, Beyond House crew, Banda Panda, Tijana T, Regen, WC7, Slobodan Brkić, Marko Milosavljević, Boža Podunavac, Nemanja Krstić, Mystic Stylez, Mimi Mercedez, Flip, Mkdsl, Kaen, Sayyed Bandar, Kristijan Molnar, Jan Nemeček, Tronic Lab, Lag, Schwabe, Monosaccharide, Potežica, Kopri, Luka Kozlovački, Saud, A//O, Crvi, Halftones, Triko i mnogi drugi…(izvinite ako smo nekog zaboravili).

 

 

 DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!

 

 

Želimo da zahvalimo Incredible Bob-u koji je sve vreme sa nama kao i celoj Drugstore ekipi!

Nadamo se da ćemo i dalje biti mesto susreta za sve ljubitelje muzike, širiti razmenu između domaće scene i gostiju iz celog sveta –  za to se zahvaljujemo svima vama koji to omogućavate!

Želimo vam srećnu Novu Godinu, još puno divnih noći i gomilu ljubavi!

Underground club is an understatement.

www.vimeo.com/183743473