Home

VESTI

Domaćica NYE, KST

No Comments Nova godina

Nova  godina 2011: KSTStvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati! Ovom parolom se KST vodio kada je birao kako da vas ugosti za doček Nove 2011. godine! Drugu godinu za redom u klubu Vas očekuje Domaćica!

Prateći proširenje kluba koje se desilo ove godine, došlo je i do proširenja programa na dočeku.

 

U malom klubu vas očekuje Disko Busić. Na dve scene, za ritam, melodiju i zanimljiv vizuelni ugođaj biće zaduženi DJ/VJ tim Goran-che i Junior.

Domaćica je veče koje ide sredom u našem dragom klubu, a sa reputacijom kao najbolje veče domaće muzike, već preko pet godina.

Haustor, Eva Braun, Kristali, Brejkersi, Van Gogh, Del Arno, Idoli, Orgazam, Obojeni Program, Azra, Babe, Sunshine, Vampiri, Zabranjeno Pušenje, Orthodox Celts su samo deo bendova koje ćete čuti u velikom klubu u toku novogodišnje noći.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DOMAĆICA ZA NOVU"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}  

 

Disko Busić nije standarno veče KST-a, već spoj svega što možete da čujete u klubu a da nije sa ovih prostora. Moćićete da čujete hitove za ples, skakanje, vrištanje koji su krasili ovaj i prošli vek!

 

Na tragu modernog plesnog zvuka, Junior će vas vešto provesti kroz prethodne dekade i vešto opravdati reputaciju najaktuelnijeg dj-a trenutno u KST-u.

 

 

KST
KST

 

Pored odlične muzike, u cenu ulaznice je uključen i veliki izbor pića koja će se služiti tokom cele večeri, a vredna Domaćica će vam spremiti i dobru klopu u izobilju! Enterijer će biti posebno prilagodjen novogodišnjoj atmosferi.

Pretprodaja karata kreće od srede 15. decembra po ceni od 2000 dinara, dok ćemo za članove KST-a odvojiti određen broj karta po promotivnoj ceni od 1600 dinara. Karte za članove se mogu rezervisati na www.kst.org.rs

 

 

Klub Studenata Tehnike
Bulevar kralja Aleksandra 73
11000 Beograd, Srbija
Kontakt osoba: Jana Cvijović
Kontakt telefon: +381 65222 0488
e-mail: n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
Web: www.kst.org.rs

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}