Home

VESTI

Doček 2014. u KC Peron Savamala

No Comments Nova godina

Doček 2014. u KC Peron SavamalaPeron Savamala vas sa punim srcem i širokim osmehom poziva na NAJRAZDRAGANIJU NOVOGODIŠNJU ŽURKU u gradu!
 
Za muziku će biti zaduženi vaši omiljeni rezidenti kluba: Ognjen Krstić i Marko Gangbanger uz jako pojačanje, Uroša Milovanovića – Studio B . Tokom večeri ovaj trojac će prošarati kroz najplesnije hitove svih dragih nam žanrova. Obećavaju setove kojima će se pobrinuti da veče dobije neophodan zalet i održi ludački tempo koji je moguć samo u novogodišnjoj noći 😉 . Ovaj tim kad se sklopi provod je zagarantovan, muzika dobitna, a ples ne staje do jutra!
   

Posebno ukrašen prostor Perona će zablistati za novogodišnju noć! Broj karata će biti strogo ograničen sa ciljem da se izbegne neprijatna gužva, s'toga ne oklevajte već hitro delajte!

Duruštvanca koja među najbržima dođu do karata (6 i više vezanih) očuekuje sledeće: Mesto za vašu ekipu će biti REZERVISANO na nekom od pultova i stolova + svaka ekipa dobija besplatnu FLAŠU ŠAMPANJCA koja će vas čekati ohlađena i spremna za proslavu a koju ćete moći podići na šanku malo pre ponoći ;)))

 

 

 Doček 2014. u KC Peron Savamala

Doček 2014. u KC Peron Savamala

 

 

Organizuj svoju ekipu i pohitajte!

Prvih 70 karata, promo cena: 1600din.
Glavna cena karte: 2000din.
Poslednjih 70 karata: 2400din.

Sve informacije o prodaji karata i rezervacijama za veća društva možete dobiti na 062230017.

 

Radno vreme kluba PERON SAVAMALA varira u zavisnosti od rasporeda programa. Više informacija na www.facebook.com/peron.savamala.page.

Braće Krsmanović 12, 11000 Beograd