Home

VESTI

Zvuk “devete sezone”

No Comments Najave

Sven Väth In The Mix

Svi obožavaoci moći će još danas da nabave svoju ulaznicu i budu deo nezaboravne BECK’SPERIENCE "Sven Väth In The Mix" – Cocoon Belgrade party! Ulaznice se mogu naći na prodajnim mestima Bilet servisa i u svim IPS prodavnicama širom Srbije po promotivnoj ceni od svega 990 dinara!

Na prvom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u, u  subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru nastupiće Sven Väth, vodeći svetski DJ, koji će srpskoj publici predstaviti svoj novi album u sklopu svetske turneje „The Sound of the Ninth Season“.  U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz i Pig&Dan Djs.

Nakon Väthovog nastupa u Beogradu u novembru 2007. na BECK’SPERIENCE partyju koji je u mnogim domaćim godišnjim anketama proglašen za clubbing dogaÄ‘aj godine u Srbiji, Beograd je dobio jednu od 30 ekskluzivnih svetskih rezidencija Cocoon žurki.

Da Vas podsetimo da Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na BECK’SPERIENCE!!! Dobitnici po 2 karte za "Sven Väth In The Mix"  su: Milica Stefanović, Tamara Sorak, Marko Podleznik, Nikola Mikić i Iris Todorović!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=YRrvtEn9pvU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

TakoÄ‘e, žurku će pratiti i nacionalna akcija Apatinske Pivare „KAD PIJEM – NE VOZIM!“, koja ima za cilj da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, kao i da podseti javnost na rizike koje donosi kombinacija alkohola i vožnje. Naime, Apatinska Pivara će u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem (GSP-om) obezbediti svim posetiocima besplatnu BECK’SPERIENCE liniju  KA i OD Expo centra. Autobusi će biti vidno obeleženi i polaziće sa Trga Republike (stanica linije 26 ka tunelu) u 22:00 i 22:30 i 23 časova direktno ka Expo Centru, a vraćaće se iz pravca Expo centra (stanica linije 67 ispred Expo-a) ka Trgu Republike u 03:00, 04:00 i 05:00 časova. Ulaznica za Beck’sperience će ujedno biti i karta za Beck’sperience liniju.

 

TakoÄ‘e, Apatinska Pivara nastavlja saradnju sa LUX taxijem, a svi posetioci BECK’SPERIENCE Cocoon Belgrade party će u periodu od 21.00 do 06.00 časova imati mogućnost da na relaciji KA i OD Expo centra ostvare popust od 25% na taxi vožnju! Ova akcija važi isključivo uz pokazivanje Becks’perience ulaznice! Brojevi LUX taxija su 011/30 33 123; 065/30 33 123 ili SMS 3033.

Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih ŠEST dogaÄ‘aja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i ureÄ‘enju enterijera što je uvek rezultovalo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike u Expo centru, Beogradskoj areni, Beogradskom sajmu i UšÄ‡u, kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego, Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom eventu za koji vlada ogromno interesovanje domaće klupske publike. Otvorimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu!

 

 

Vibe yourself @ Becksperience