Home

VESTI

Zagrevanje za Sensation White

No Comments Najave

The Shapeshifters & Pookie, The TubeSensation White druženje u ponedeljak, 25. aprila od 13h do 14.30h ispred Ušće Shopping centra.

Velika žurka na otvorenom uz DJ-a, 100 promotera u belom i zanimljivu scenografiju, približiće delić atmosfere koje vas očekuju na prvom beogradskom Sensationu. Sve koji se nađu ispred i u „Ušće” Shopping centru, očekuju i brojna „senzacionalna” iznenađenja.

 

Takođe, podsećamo vas da je u toku konkurs za 2 DJ-a iz regiona koja će nastupiti na Sensationu .

Prijavljivanje je u toku putem sajta www.sensation.b92.net gde možete naći više informacija o samom konkursu. Rok za prijavljivanje je do 01. maja 2011. godine i od tada kreće online glasanje. 

 

 Sensation

Sensation

 

 

Pored glasova na sajtu, o pobednicima će odlučivati i domaća i internacionalna imena iz sveta klabinga. Dva pobednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na Sensation VIP party-u, kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.

Takođe, svakome ko glasa za svog lokalnog DJ heroja pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobednicima biti 21. maja u Beogradskoj areni i doživeti jedinstveno Sensation iskustvo. Pobednici konkursa će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u.

 

 Sensation

Sensation

 

Regularne ulaznice po ceni od 7000 dinara možete naći na svim prodajnim mestima Telenora a prisustvo je dozvoljeno isključivo punoletnim licima, preko 18 godina.