Home

VESTI

XXL Clubbing / Tuborg party

No Comments Najave

XXL Clubbing / Tuborg partyDuo poznat po nezaboravnim zabavama, širom sveta dolazi  kod nas 20 marta u Stari Hangar kod Airport City-ja.

 

Ovaj neverovatno talentovani DJ duo je poznat po svojim neverovatno plesnim setovima i pomerinju granica u dens svetu.

Dj Sultan je počeo svoju karijeru pre sedam godina, tačnije tada je lansirao, izbacivši  za Global Unedrground 25, Toronto miksovan od strane Deep Dish sastava.

 

Nastavio je da impresionira ne samo izvođače i producente, već i širi auditorijum. Sarađivao je na kompilacijama sa  Yoshitoshi, Shinichi, Bedrock, Tiesto… Ubrzo zatim je počeo da diktira trendove na dens sceni. Njegova debitna kompilacija izlazi 2007. pod nazivom “Yoshitoshi Montreal” i dospeva na četvrto mesto top dens albuma sveta.

 

Zatim započinje saradnju sa Ned Shepard-om osnivajući etiketu, Harem Records. Super uklapanje sa Nedom koji je na smo Dj već producent, muzičar i songwriter je očigledno.

 

 
XXL Clubbing / Tuborg party
XXL Clubbing / Tuborg party
 
Ned je možda najpoznatiji po smojim remixima i komponovanju, a sve je počelo sviranjem klavira, reklo bi se da je multitalentovan. Pod njihovom etiketom je izašlo do sada tri izdanja, koja su ušla u top deset na progresiv čartu na Beatportu. Harem postaje etiketa koja zasigurno ima lidere elektronske muzičke scene.
 
 
 
XXL CLUBBING /TUBORG PARTY
20.03.2010
Stari Hangar ( Airport City)

SULTAN
Ned Shepard
Zara
Aćim & Goran Starčević