Home

VESTI

Xanax u O3onu

No Comments Najave

Voyage BleuU okviru multimedijalnog projekta Voyage Bleuplavo putovanje, koji se održava u O3ONE-u, u petak, 30. aprila, u 20h, nastupice beogradski bend Xanax.

Projekat Voyage Bleu okuplja multimedijalne umetnike u cilju promovisanja duha kreativnosti, spontanosti, snage karaktera i slobode. Raspisan je i konkurs na kome ucesnici treba da daju svoje videnje slobodnog duha.

 

Radove iz oblasti likovne umetnosti, multimedije, grafickog i modnog dizajna, svi zainteresovani mogu da predaju u O3ONE-u, do 6. maja.

 

U petak, 30. aprila, ucesnicima projekta i publici O3ONE-a predstavice se bend Xanax. Bend pod ovim nazivom postoji od avgusta prošle godine, a cine ga multimedijalna umetnica Sana Garic, Vladimir Krakov (ex Presing), Ninoslav Filipovic (ex Eyesburn/Dead Ideas) i Dejan Milojevic (Dža ili bu). Odnedavno im se pridružio i Nebojša Mrdenovic, na distorziranom violoncelu, inace clan Beogradske filharmonije i dugogodišnji saradnik bendova Presing, KKN, Darkwood Dub i drugih.

 

 

Xanax u 030NE 30. aprila

Xanax u O3ONE 30. aprila

 

 

Osim nastupa u O3ONE-u, Xanax ce publika moci da vidi i u Kragujevcu, SKC, 28. aprila (19), i u Nišu, 15. maja, klub Feedback 22h.