Home

VESTI

WAIO Live! u Beogradu

No Comments Najave

WAIO Live! u BeograduUdruženje Ljubitelja Elektronskog Zvuka vam sa ponosom predstavlja, po prvi put u Srbiji, jednog od vodećih mladih psytrance producenata, iz Brazila, Fernando Seca (WAIO).

Sa umetničkog stvaranja disk muzike kodirane u svoj DNK, pola brazilac,pola portugalac Fernando Seča (23) postaje revolucionarni elektronski muzičar. 

 

Nakon učenja da svira violinu u uzrastu od šest godina, on ogladnjuje za nešto više, a u trinaestoj otkriva elektronsku muziku.

U sedamnaest godina je njegov zvuk bio spreman za globalnu scenu. Sa ove tačke nadalje on je nastupao na najboljim žurkama i muzičkim festivalima širom sveta, i postaje jedan od najznačajnijih pionira psihodelične scene. Svoj zreo stil, i "van kutije" pristup proizvodnji Psychedelic Trance muzici je okupio mnogo hvale na sceni,da bude priznat kao Prodigi elektronske muzike od mnogih umetnika i label-a podjednako.

 

 

 Waio

Waio

 

"WAIO" je postao sinonim za visok kvalitet, profesionalni studijski standard, muzičku produkciju,i sarađivao je sa mnogim od vodećih današnjih psytrance muzičara. Mnogi od njegovih najnovijih izdanja uključujući "Symbolika" njegove EP ' 'i njegov singl "How to Psytrance" su stigli do vrha muzičkih lista prodaje Beatport, i tako nastave do danas sa svakim novim izdanjem. Svaki uživo set je napravljen da koristi svoj sopstveni jedinstveni softver nazvan "WAIO CONTROL", zasnovan na platformi Reaktor, i napravio isključivo za poboljšanje svojih nastupa uživo, omogućavajući mu da svaki nastup bude Šou i jedinstven, inteligentan, psihodeličnim iskustvima!

LINE UP:

  • WAIO / LIVE ★
  • RISING DAWN / Spun Rec. / U.Lj.E.Z.★
  • PETAR & ZINDA / U.Lj.E.Z.★
  • CUNE / U.Lj.E.Z.★
  • ZILE / U.Lj.E.Z.★
  • DASH / ReSound / SoundLab Rec.★

 

Facebook event

www.facebook.com/events/269123929877325/