Home

VESTI

Vračar Rocks: Six Pack i Tea Break

No Comments Najave

Vračar Rocks: Six Pack i Tea BreakU petak, 23. Marta od 20 časova u okviru festivala Vračar Rocks! u Centru za kulturu Božidarac, biće održan jedan od najznačajnih punk rock dogadjaja ove sezone.
 

Udruženi sa domaćim rock časopisom Nocturne koji ovom prilikom promoviše svoj dvobroj, bendovi Six Pack i Tea Break vas dočekuju sa svojim novim albumima koje će vam predstaviti na najbolji način – žestokim koncertom. Gosti na koncertu biće punkrock sastav The Commandos koji svojim nastupom ujedno i otvaraju veče.

 

Bend Six Pack aktivno nastupa već 18 godina. Prepoznatljiv po izuzetno energičnom, a opet melodičnom načinu izražavanja, priznat zbog inteligentnih tekstova i poznat po savršenoj atmosferi na svojim živim nastupima, Six Pack je jedan od prvih domaćih underground bendova koji je probio granice Srbije i svirao širom regiona i Evrope.

 

Poslednji i aktuelni album Epicentar (2011) je do sada sa sajta www.sixpackserbia.com skinulo preko 60.000 fanova a bend ga koncertno promoviše širom regiona. Nedavno su izbacili video spot za pesmu Paramparčad.

 

 

Vračar Rocks: Six Pack i Tea Break

 Six Pack

 

 

Tea Break je jedan od značajnijih sastava srpske punk rock scene, koji osnovnu inspiraciju nalazi u radu sličnih bendova sa melodične kalifornijske scene. Sastav postoji od 2001. godine i iza sebe imaju nekoliko albuma i EP izdanja. Na koncertu u okviru festivala Vračar Rocks promovisaće svoj poslednji album Second Hand Hero koji možete besplatno da preuzmete sa sajta www.mtv.rs .
 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GB3bZ2EvgfI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Six Pack – Paramparčad

 

 

Karte su u prodaji po ceni od 500 dinara i mogu nabaviti na biletarnici Doma Omladine i u Felix Music Shop-u. Koncert ovog petka, kao i svi ostali u okviru festivala Vračar Rocks! počinje u 20 časova.

Više informacija o festivalu “Vračar Rocks!” i narednim događajima možete pronaći na www.facebook.com/vracar.rocks