Home

VESTI

Vračar Rocks: Nova beogradska Hip-Hop scena

No Comments Najave

Vračar Rocks: Nova beogradska Hip-Hop scenaBeograd je još od ranih osamdesetih i Master Scratch Bend-a preko grupa Budweiser i Sunsine pa sve do danas već etabliranih Bad Copy i Beogradskog Sindikata imao jaku Hip-Hop scenu.

 

Ta tradicija se nastavlja sa novim imenima koja su se pojavila u proteklih nekoliko godina i koje festival Vračar Rocks! želi da podrži i da im da priliku da se pojave na velikoj pozornici.

 

U petak 02. Marta u sali Božidaraca nastupiće Zvezde Grajma, Gazda Paja, Blaya Dub Playa, Sale Tru, Smoke Mardeljano, Sale RDZ i kao predstavnik starije generacije Bvana sa svojim bendom Neznani Ludaci.

 

Ovi izvođači miksuju različite hip-hop stilove a muzičke podloge variraju od reggae i dancehall zvuka preko tvrdog breakbeat-a do danas veoma popularnog grime-a. Posebnu poslasticu predstaviće živo izvođenje novog hita Gazda Paje i Zvezda Grajma  “Čke Beogradske“ koji se vrtoglavo penje na vrhove top lista.
 
Vreme je da se nova generacija repera iz klubova i kafića izvuče na veliku scenu i pokaže nam koliko su zaista talentovani i šta od njih možemo da očekujemo!

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Fkznx-Vd8-w|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Zvezde Grajma – Srbija Djans Lajk Dis

 

 

Početak je zakazan za 20 časova a cena ulaznice je 200 dinara. Karte se prodaju isključivo na ulazu Božidarca, zato dođite na vreme.

Sledećeg vikenda, u subotu 10. Marta na festivalu Vračar Rocks! nastupiće zagrebačka grupa Elemental zajedno sa pančevačkim sastavom Iskaz.

Više informacija o koncertima na festivalu Vračar Rocks! možete pronaći na: www.facebook.com/vracar.rocks