Home

VESTI

Vodimo vas na Strange Party Orchestra (Den)

No Comments Najave

Vodimo vas na Strange Party Orchestra (Den)

Tokom 22 godine koliko Strange Party Orchestra postoji, uporno i dostojanstveno brane svoj muzički stil.

Njihove albume ćete u prodavnicama vinila pronaći pod etiketom džeza, ali će vas svakako na nosačima zvuka i/ili koncertima dočekati za džez netipičan ambijent i zvuk.

Od izuzetno lepih klasično uglađenih tonskih sekvenci, do aritmičnosti i disharmonije, panka pa čak i elemenata tradicionalne muzike – Strange Party sve to sažima u jedinstven kolaž.

Iza sebe imaju preko 500 evropskih koncerata na velikim festivalima ali i manjim klubovima, 7 CD izdanja, i mnoštvo projekata za film i pozorište.

Na aktuelnoj turneji po Centralno-istočnoj Evropi publika će imati prilike da čuje materijal sa najsvežijeg albuma "The Train", koji je u suštini deo muzičko-scenskog performansa rađenog za Copenhagen Music Theater.

Njihov "voz" se na ovom putovanju zadržava na stanicama u Subotici, Beogradu, Brnu, Budimpešti, Zagrebu, Ljubljani…

 

 Strange Party Orchestra (Den)

Strange Party Orchestra (Den)

 

 

Anders Vestergaard – Piano/Organ, Kare Elers – Drums/Percussion, Kristian Vilmann – Sax/Bells.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu: "STRANGE PARTY ORCHESTRA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Strange Party Orchestra (Den)
Sreda 9. novembar 2011. godine

Start: 22.00 h
Cena: 200 din.
   
Kulturni centar GRAD
Braće Krsmanović 4
11000 Beograd

www.strangeparty.net

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}