Home

VESTI

Vodimo vas na Sopot i Hornsman Coyote

No Comments Najave

Hornsman CoyoteSpremite se za hipnotičku atmosferu uz neverovatnu dozu plesnog ritma koji vas očekuje u Gun Clubu 3. februara kada će nastupiti Sopot i Hornsman Coyote uz podršku Martinees Selecta.

Banjalučki bend SOPOT osnovan je 2006. godine. Zamišljen je kao projekat sa jakim autorskim pečatom koji kroz saradnju sa domaćim i stranim muzičarima stvara fuziju balkanske umetnosti sa modernom tehnologijom.

 

Bend kombinuje različite muzičke stilove kao što su dub, dubstep, drum&bass, ethno i reggae, koristeći pritom balkanske etno motive i semplove tradicionalnih instrumenata. Uživo stvaraju gotovo hipnotičku atmosferu uz neverovatnu dozu plesnog ritma.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SOPOT I HORNSMAN COYOTE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

SOPOT je do sada objavio dva vrlo uspešna izdanja ,,dUBaLKAN" (2007) i ,,EQUILIBRIUM" (2009), a trenutno pripremaju treći album.
SOPOT je svirao na mnogim festivalima i koncertnim dvoranama širom Evrope i Balkana. Binu su delili sa muzičkim veličinama među kojima su i Dr.DAS (UK), PRINCE ALLA (Jamaica), VISIONARY UNDERGROUND (UK), UK SUBS (UK), WATCHA CLAN (FR), TERRACOTA (Portugal), FILASTINE (USA), KULTUR SHOCK (USA), HIGH-TONE (FR), TBF(Cro)…

 

 

Sopot

Sopot

 

Talentovani momci iz grupe SOPOT komponovali su i soundtrack za predstavu “Balon od kamena” i "Radnička Hronika", koje su na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta Republike srpske, a za koje su dobili prestižna priznanja i nagrade.

SOPOT su:
1.Petar Topalović – vokal,efekti
2.Milan Aćimović – klavijature,efekti,back vokal
3.Saša Predojević – bubanj
4.Đurica Štula – gitara

Petak 3. februar, 22.30
SOPOT I HORNSMAN COYOTE
uz podršku Martinees Selecta
Ulaznice: 400 dinara 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}