Home

VESTI

Vodimo Vas na Shantel @ Plastic

No Comments Najave

Vodimo Vas na Shantel @ Plastic

Nakon više od 250 nastupa po klubovima i dvoranama, ali i festivalima kao što su Glastonbury, Roskilde, Southside i Hurricane, Shantel će se, uz podršku B92, predstaviti i u klubu Plastic.

 

Umor ga dodatno motiviše, ali i reakcije nemačkih graničara na zvuke koji koji izlaze iz kombija sa velikim banerom na kojem piše DISKO PARTIZANI.

 

Clubbing.rs muzički magazin vas, u saradnji sa klubom Plastic, vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"SHANTEL"

 

Oni se mogu opisati kao „brazz, brazz, brazz trä, trä, trääääääiieh”, a nesuglasice sa graničarima često izazivaju i prazne flaše vodke i kartoni jogurta kojih je kombi pun.Disko Partizani pokazali su svetu da zaista postoji muzika koja ne poznaje granice.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=gViaOYgV8yI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

Publika je prepoznala i shvatila vrednosti koje promoviše Shantel i sada njegov kvalitet veliča i kritika koja mu na početku nije bila naklonjena.

 

Nekada sa Bucovina Club Orkestrom, nekada sam, nastupa i prostor u kojem je pretvara u autonomnu zonu gde se akademici i deca imigranata integrišu u jedno.

 

Planeta Paprika je jedinstvena po svojoj muzici koja se jednostavno zove Evropski pop. Ima ono što je oduvek tu, ono što pokreće i telo i um već vekovima, al i nešto što je potpuno novo.