Home

VESTI

Vodimo vas na REDSHAPE u DRUG§TORE-u!

No Comments Najave

Vodimo vas na nastup REDSHAPE-a u klubu DRUG§TOREMistični Dj REDSHAPE u petak, 4. novembra slavi deset godina postojanja na undeground svetskoj elektronskoj sceni u beogradskoj techno katedrali. Spremite se za pravi techno set u klubu DRUG§TORE. Domaća podrška Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.
  

Redshape: Čovek iza crvene maske je već celu deceniju jedna od ključnih pojava na sceni novog talasa techno muzike inspirisane začecima ovog žanra skovanog u Detroitu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina 20. veka.
  

Sve dok je od svog pseudonima i pojave pravio mit i legendu, jos nevidjenim live i dj performansima, neprekidno se bavio produkcijom, gde su mu ploče objavljivane na izdavačkim kućacama kao što su Running Back, Delsin, Styrax Leaves, Music Man i 3024. Uporedo je pokrenuo i svoju kuću Present, čime je "zakucao" svoje mesto u techno "kući slavnih".

 

 

 Vodimo vas na nastup REDSHAPE-a u klubu DRUG§TORE

Vodimo vas na nastup REDSHAPE-a u klubu DRUG§TORE

 

 

Klub Drugstore ima veliku čast da bude u sklopu turneje "10 GODINA REDSHAPE-a".
Domaću podršku čini sam krem naše scene koju će predstavljati najsvetlije tačke "stare" i "nove" skole, Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.

full info: www.facebook.com/events/1191998227527901

Priprema za žurku:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=LPnwVwtO12c|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Redshape Boiler Room Berlin 5th Birthday Live Set

 

 

Vidimo se 🙂

 

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REDSHAPE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}