Home

VESTI

Vodimo vas na psychedelic trance party

No Comments Najave

Vodimo vas na psychedelic trance party DJ Latam prvi put staje za mix pult 2004. godine, prilično neočekivano i neplanirano. Tada je bio gotovo u potpunosti posvećen Goa trensu, i pomalo progressive trance muzici.

 

Nakon nekoliko godina prakse, ohrabren stečenim iskustvom i uzlaznom putanjom u karijeri, ostavlja svoj stalni posao i u potpunosti se posvećuje muzici.

 

Počeo je da eksperimentiše i sa drugim podžanrovima elektronike, pa već nekoliko godina paralelno pušta psytrance, house, techno ili chillout, pre nego što je uzeo novo ime pod kojim pušta house, techno i chillout, a pod imenom Latam isključivo psytrance.

U korenu njegovog stila se osete tech i goa, a njegov izbor muzike se menja u zavisnosti od prostora, profila publike, ostalih DJ-eva koji nastupaju, kao i doba dana. Bez obzira na sve to, njegovi setovi imaju gruv i dubinu, i nabijeni su energijom.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FRIENDS of the NIGHT".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Poštuje druge DJ-eve i izvođače koji su originalni, inovativni i imaju hrabrosti da eksperimentišu, koji menjaju sebe da bi uticali na druge.

 

Osim što pušta muziku, uključen je u organizaciju i promociju događaja i umetnika kroz projekte Thrancians i Spaceship, a takođe je koorganizator ReBirth festival. On je imao i svoju radio emisiju pod nazivom Oscilator na Radio Deea, prvom rumunskom radiju u potpunosti posvećenom elektronskoj muzici.

 

 


DJ Latam – mixing in Groove On studio apr 2011 (cut from set)

Puštao je muziku na velikim festivalima i u mnogim klubovima, a nabrojaćemo samo neke:

Sziget Festival (Mađarska), Sonica Dance Festival (Crna Gora), Extra Terrestrial Festival (London), Zen.IT Festival (Srbija), EarthDance Festival (Sofia), Klub xLagoom, Bašta Sava Centra (Beograd), EuphoriaMania (Ukrajina), Vola Open Air (Bugarska), Žeželj Open Air (Kragujevac), Wind of a Sun (Krim), ReBirth Festival, Delahoya Festival, Transylvania Calling Festival, Iarmaroc, FanFest, Forest Vibes, Teknival (Rumunija), i mnogi drugi…

 

 

 
DJ Latam – Days Of Our Lives (3 hours set)

 

SAVE the RAVE Tribe
presents ::

FRIENDS of the NIGHT
psychedelic trance party

LATAM | thrancians | oscillator | spacesheep | Romania

Support
MANDA | o.m. community | zen.it | tessereact
http://www.facebook.com/mandazenit

JOHAN | save the rave | zen.it
http://www.facebook.com/profile.php?id=1366360538

PURA | save the rave | zen.it
http://www.facebook.com/purasavetherave

Visuals and Decorations
Zen.IT Creative Society
http://www.facebook.com/zen.itcreativesociety

subota 17. decembar 2011.
klub MAMOLO
Brace Krsmanovica 5

ulaz 350 RSD !

INFO
+381 62 237 332     

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}