Home

VESTI

Vodimo vas na “nevaljali” doček uz Sunshine

No Comments Najave

Vodimo vas na "nevaljali" doček uz SunshinePosle 6 neverovatnih dana i noći, koliko je trajao doček 2012. na uglu Takovske i Dalmatinske, PLASTIC vam predstavlja DOČEK NEVALJALE DVADESET12.

U velikom klubu vas očekuju svi rezidenti kluba – Ike, Prema, MeHighLow, Mirko & Meex.

Plus, očekujte i specijalni nastup SUNSHINE live! 

 

Od vas zavisi da li će i ovaj doček potrajati do "kasnih" jutarnjih časova… Ulaz slobodan uz rezervacije!

 

 

 Sunshine Live, Plastic

Sunshine Live, Plastic

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PLASTIC SNG".

Rok za slanje mailova je do 15h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}