Home

VESTI

Vodimo vas na Lussi in the sky (FRA) u Kulturnom centru “Grad”

No Comments Najave

Vodimo vas na Lussi in the sky (FRA) u Kulturnom centru "Grad"

Lussi in the sky je mlada francuska zvezda u usponu, čija je karijera počela 2008. godine kada okuplja bend i počinje da svira kao predgrupa velikoj zvezdi nove francuske šansone Anaïs.

Naredne dve godine obilazi Francusku uzduž i popreko i stiče određenu popularnost koja joj omogućuje da 2011. godine snimi prvi EP koji doživljava veliki uspeh na iTunes-u i na francuskim pop chartovima.

 

Negujući mešavinu fanka, popa osamdesetih, psihodeličnog roka i elektronske muzike, Lussi in the sky karakterišu veoma atraktivni scenski nastupi. Pored svoje muzičke karijere, Lussi in the sky u Francuskoj među mladom generacijom ima status modne ikone, zahvaljujući svojim modnim kreacijama.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Lussi in the sky".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

Francuski institut vam predstavlja:
Lussi in the sky (Francuska)
Subota 15. decembar 2012, 22h
Evropski centar za kulturu i debatu “GRAD”

Domaća podrška: Ika

Cena karte 400 RSD

 

 

 Lussi in the sky (FRA) u KC Grad-u

Lussi in the sky (FRA) u KC Grad-u

 

 
Francuski institut vam predstavlja:
Lussi in the sky (Francuska)
Subota 15. decembar 2012, 22h
Evropski centar za kulturu i debatu “GRAD”

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}